Te-ai săturat de Book of Ra? Încearcă aceste păcănele


Book of Ra este unul dintre cele mai populare jocuri de păcănele în România, poate chiar în Europa. Jocul este simplu, ușor de înțeles și are un potențial ridicat de câștig - în același timp, are o grafică ușor depășită și poate fi plictisitor după o vreme, mai ales când ceea ce cauți este un joc de păcănele gratis pentru distracție.
Succesul Book of Ra a inspirat, însă, mulți alți dezvoltatori să lanseze jocuri similare. Unele sunt doar simple clone ale jocului original, altele însă aduc un plus de valoare în domenii precum aspect, distracție sau funcții speciale. Iată câteva alternative pe care ai putea să le încerci dacă te-ai săturat de Book of Ra.

Doom of Dead (Play’n GO)

Cat Wilde and the Doom of Dead nici n-ar putea nega că a fost inspirat din Book of Ra - are același format, aceeași temă, aceleași funcții speciale în timpul rotirilor gratuite. Ce are în plus față de jocul original este randamentul mai mare (de peste 96% față de 92% al Book of Ra Classic) și o funcție în plus în jocul de bază: simbolurile Wild care se extind să acopere întreaga rolă, crescând astfel posibilitatea unei rotiri cu câștiguri consistente.

Doom of Dead Play'n GO joacă gratis

Joacă Doom of Dead gratis

Coins of Egypt (NetEnt)

Book of Ra, mai ales varianta Classic, are probleme serioase cu partea de grafică - și nici faptul că este un joc din 2005 nu este o scuză. Versiunile ulterioare au îmbunătățit aspectul jocului dar niciunul nu a produs un minune.
NetEnt prin Coins of Egypt a arătat, însă, întregii lumi cum ar trebui să arate un joc de păcănele inspirat din Egiptul antic. Jocul are o grafică de zile mari, cu simboluri amănunțite și un aspect general plăcut. Pe lângă asta, jocul mai vine și cu o grămadă de speciale, în modul obișnuit pentru NetEnt, care îl fac perfect și pentru cei care caută câștiguri consistente.

Coins of Egypt joacă gratis

Joacă Coins of Egypt gratis

Book of Adventure (StakeLogic)

Dacă ești curios cum ar arăta Book of Ra cu o grafică net superioară și un RTP decent, încearcă jocul de păcănele Book of Adventure al StakeLogic, parte din grupul Novomatic care a lansat și jocul original.
Book of Adventure este o clonă fidelă a jocului original, cu multe îmbunătățiri în ceea ce privește aspectul său, cu un RTP de peste 96%. Jocul este disponibil în varianta normală și una SuperStake care vine cu opțiunea de a dubla miza pe rotire în schimbul a 10-15 rotiri gratuite declanșate aleatoriu odată la aproximativ 50 de runde.
Ambele versiuni ale jocului vin cu funcția Gamble care îți permite să-ți multiplici câștigurile într-un minijoc.

Book of Adventure joacă gratis

Joacă Book of Adventure gratis

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus