Synot Games obține licență de operare în Olanda


Synot Games, un dezvoltator renumit de jocuri de cazino și software pentru această industrie tocmai a primit licență de funcționare în Olanda.

Piața olandeză de cazino a fost reglementată oficial la începutul lunii octombrie prin proiectul de lege aprobat, „Remote Gambling Act”. Synot este printre primii dezvoltatori care obțin certificare aici, alături de Microgaming, GAMOMAT și alte nume mari din industria de software.

Conform unui comunicat de presă oficial publicat de companie pe data de 5 Octombrie 2021, întreg portofoliul de conținut Synot Games a fost certificat pe piața din Olanda, ceea ce reprezintă o realizare monumentală. Licențierea îi va permite dezvoltatorului să se extindă în viitorul apropiat pe piața de cazino olandeză și să-și creeze o prezență notabilă aici.

O piață emergentă, însă cu potențial imens

Grație licențierii, jucătorii din Olanda vor putea încerca pentru prima dată cele mai populare jocuri din portofoliul Synot, devenite hit-uri internaționale – Fruit Awards, Respin Joker sau Book of Secrets, dar și lansări recente ca Fruity Gold 81 sau Tiki Princess Hold and Win.

Mai mult, potrivit datelor publicate de dezvoltator, piața emergentă de cazino din Olanda are un potențial  imens. Aceasta a crescut atât în ceea ce privește numărul cazinourilor stradale, cât și a celor online, în ciuda restricțiilor. Începând cu anul 2020, piața s-a dezvoltat într-un ritm din ce în ce mai alert iar, în doar 5 ani, numărul jucătorilor a crescut de la 500 000 la 1.2 milioane.

Păcănele Synot Games

Joacă jocuri Synot la:

25-01-2022
Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Evaluare Cazino
1.
100% pana la
1000 RON
până la 300
rotiri gratuite
2.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite

Faptul că acum, începând cu luna octombrie, autoritatea de reglementare a permis acces și operatorilor off-shore, va ajuta la menținerea aceluiași trend favorabil pentru companiile din industrie. Dezvoltatorul mărturisește că se așteaptă ca jucătorii olandezi să cheltuie chiar mai mult pe gaming decât francezii.

Licența de furnizor le va permite celor de la Synot să-și ofere conținutul celor 10 operatori online acreditați deja în Olanda, printre care se numără și Bet365, Tombola și Play North LTD.

Jocurile Synot sunt licențiate și în alte țări europene – Spania, Italia, Portugalia, Suedia și România. Dacă vrei să le încerci gratuit sau pe bani reali, le găsești la cazinourile online Netbet și Winmasters din țara noastră. Dezvoltatorul este renumit pentru faptul că adoptă teme foarte diverse în creațiile sale – regăsești în oferta lor sloturi cu fructe, cu Egipt, cu vampiri, dragoni, exploratori sau pirați.

În plus, deși au un portofoliu de doar 70 de jocuri, acestea sunt foarte bine primite pe piața internațională – sloturile sunt disponibile în 29 de limbi și integrate la peste 150 de cazinouri.

Declarații oficiale

Ivan Kodaj, CEO la SYNOT Games, a declarat – „Aceasta este o oportunitate incredibilă pentru noi să putem livra conținut de cea mai înaltă calitate operatorilor din Olanda. Există o cerere dovedită pentru jocuri de noroc legale aici iar, prin adoptarea acestor noi legi, guvernul olandez arată că este dispus să coopereze dacă sunt urmate reguli stricte. Suntem fericiți să urmăm aceste reguli dacă asta înseamnă că putem aduce conținutul nostru unor jucători entuziasmați. Baza de clienți olandezi este cunoscută în lumea cazinourilor și am dovedit de mai multe ori că suntem un provider captivant, chiar și în fața unei audiențe pretențioase.
 

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2022 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus