Surprizele de Crăciun încep chiar acum pe Netbet!


Ne apropiem cu pași repezi de finalul lunii noiembrie și de începutul lunii decembrie, prilej pentru noi promoții de Crăciun. Pentru că Netbet este mereu cu un pas înaintea competiției, începe deja să ofere bonusuri atractive cu iz de sărbători în această perioadă.

Iar, pentru că vrem să te ținem mereu la curent, suntem încântați să-ți prezentăm o ofertă de neratat – dacă te loghezi în contul tău Netbet și alegi un ornament în fiecare zi din pomul de Crăciun, poți câștiga zeci de premii fizice, premii în bani reali sau rotiri gratuite. Detalii mai jos:

Cum mă înscriu și în ce perioadă se desfășoară promoția?

Oferta de față este disponibilă doar pentru clienții Netbet care au depus cel puțin o dată pe platformă. Promoția se desfășoară între 22 noiembrie 2021, ora 12:01 EET - 1 ianuarie 2022, 01:59 EET.

Ce am de făcut?

Dacă îndeplinești condițiile de mai sus, nu mai trebuie să faci nimic altceva decât să te loghezi în contul tău de jucător și să accesezi promoția Bradul cu surprize de Crăciun – poți face asta o singură dată pe zi. Apoi, doar alege unul dintre ornamentele multicolore din pomul festiv - în spatele fiecăruia se pot ascunde zeci de premii acordate aleatoriu, de la bani cash la puncte în programul de loialitate.

Detalii despre premii:

  • Rotiri gratuite – pot fi acordate la unul dintre următoarele sloturi: 40 Burning Hot, 40 Super Hot, Big Bass Bonanza, Book of Dead, Merry Xmas, Sweet Bonanza Xmas. Câștigurile din rotiri au cerințe de rulaj de 40x (sloturile contribuie 100%), iar rundele extra sunt valabile 7 zile de la acordare
  • Bani bonus – în spatele ornamentelor norocoase se pot ascunde și bonusuri la depunere cu coduri promoționale (codul va fi specificat atunci când revendici promoția și trebuie inserat în secțiunea corespunzătoare din casierie). Bonusurile sunt valabile 7 zile și au cerințe de rulaj de 40x înainte de a retrage în bani reali
  • Bani cash – nu au condiții de mizare, pot fi retrași imediat
  • Premii fizice – vei fi contactat pe e-mail de organizator pentru a primi aceste premii și ai opțiunea să le schimbi în bani pentru 80% din valoarea lor
  • Jocuri gratuite în cazinoul live – nu au cerințe de rulaj și sunt disponibile 2 zile de la acordare. Se acordă la jocurile Evolution Gaming participante (tot ce trebuie să faci este să deschizi jocul Evolution Gaming, să apeși pe pictograma cadou sau recompensă și să accepți premiul)
  • Puncte în programul de loialitate – nu în ultimul rând, poți obține și NetPuncte sau puncte în programul de loialitate Netbet – pe acestea le poți schimba în “Magazinul Clubului Jucătorului” în alte premii ca rotiri gratuite sau bani cash

Ce mai trebuie să știu?

Cu excepția premiilor fizice, caz în care vei fi contactat de echipa Netbet prin e-mail pentru creditare, restul premiilor din promoție se acordă imediat în contul tău de jucător. Însă, dacă nu ai îndeplinit cerințele de rulaj până la data de 7 ianuarie 2022, ora 00:59 EET, bonusurile vor fi anulate.

De asemenea, depunerile prin Skrill și NETELLER nu sunt eligibile pentru promoția de față.

Grăbește-te și prinde premiile rămase!

Știai asta? Până acum s-au dat deja 10 550 premii și au mai rămas doar 38 de zile din promoție! Așadar, te invităm să profiți de premiile rămase și să le revendici chiar azi!

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus