Superbet revine cu 289 rotiri gratis la Sizzling Hot Deluxe


Sizzling Hot Deluxe este unul dintre cele mai populare jocuri de păcănele din țară. Dezvoltat de Novomatic, jocul vine cu fructe în flăcări și câștiguri pe măsură, oferindu-ți șansa de a câștiga sume care îți vor fierbe buzunarul. Toate astea cu o atmosferă de foc înconjurată de flăcări cam de temperatura asfaltului din București.
Iar dacă temperaturile de afară nu sunt destul de hot pentru tine, iată o ofertă fierbinte din partea Superbet: 289 rotiri gratuite la Sizzling Hot Deluxe pentru verificarea contului. Iată ce trebuie să faci să-i poți revendica.

289 rotiri gratuite fără depunere

289 rotiri gratuite fara depunere sizzling hot

Pentru a pune mâna pe cele 289 de rotiri gratuite la Sizzling Hot Deluxe, va trebui prima dată să-ți deschizi un cont la Superbet folosind acest link. Apoi va trebui să-ți validezi contul în perioada promoției, adică între 1 și 12 august. După ce trimiți documentele, va trebui să aștepți până la finalizarea procedurii de validare pentru a-ți primi bonusul (în maxim 48 de ore). Rotirile vor apărea în contul tău doar după ce le accepți - vei fi atenționat de disponibilitatea lor.

ATENȚIE! Vei avea 24 de ore să-ți revendici rotirile. Dacă nu, bonusul tău se anulează.

Condițiile cu care vei putea transforma banii câștigați în fonduri pe care îi vei putea retrage sunt prietenoase: va trebui să-i rulezi doar o singură dată la jocurile de păcănele din secțiunea „Jocuri” pentru a-i debloca.
 

Termeni și condiții

Termenii și condițiile care se aplică promoției sunt similare cu cele de la promoțiile asemănătoare din trecut:

  • Bonusul se acordă jucătorilor noi care deschid un cont nou Superbet în perioada 1-12 august 2021
  • Pentru a primi bonusul, va trebui să completezi verificarea contului în perioada promoției
  • Rotirile gratuite au o valoare de 0,05 lei fiecare și se pot folosi la jocul Sizzling Hot Deluxe
  • După acceptare, vei avea la dispoziție 7 zile pentru a consuma rotirile
  • Cerințe de rulare: 1x la jocurile de păcănele din secțiunea Jocuri - cu excepția Bronco Spirit (Pragmatic Play), Solar Queen (Playson), Solar King (Playson), Aviator (Spribe) și Book of Oz: Lock N Spin (Microgaming) împreună cu toate jocurile din secțiunea "Egypt Quest"
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus