Superbet oferă 44 RON la sport și 222 rotiri gratuite în cazino!


Luna noiembrie începe încă din prima zi cu premii pe cinste din partea Superbet, atât pentru pasionații de sport, cât și pentru jucătorii la cazino. Dacă nu te-ai înregistrat încă pe Superbet și o faci în perioada promoțională, te așteaptă un bonus la pariuri sportive în valoare de 44 RON și 222 rotiri gratuite fără depunere la Lucky Lady’s Charm Deluxe. Detalii mai jos:

Cine poate participa la promoție?

Oferta se adresează strict jucătorilor noi care se înscriu pe Superbet prin acest link și își validează contul în perioada 01-11 Noiembrie 2021. Promoția nu este disponibilă pentru jucătorii existenți.

Deschide și verifică contul tău Superbet, începe luna cu 44 RON freebet și 222 rotiri gratuite
FĂRĂ DEPUNERE

Cum revendic bonusurile?

Pentru a fi eligibil pentru ambele bonusuri, tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pe Superbet folosind acest link – doar completează formularul de sign-up cu datele tale personale și confirmă contul. De asemenea, asigură-te că, înainte să revendici bonusurile, ai bifat din profilul de jucător că ești de acord să fii informat în legătură cu alte bonusuri și promoții din partea Superbet.

De aici, în perioada 1-11 Noiembrie 2021, trebuie să le trimiți celor de la Superbet copii după documentele tale pentru verificările KYC (buletin, factură la utilități). Odată aprobate, vei avea acces la ambele bonusuri în doar câteva minute.

Ce primesc?

Superbet oferă jucătorilor noi un pachet care include două tipuri de bonusuri – 44 RON la pariuri sportive și 222 rotiri gratuite în cazino la slotul Lucky Lady’s Charm Deluxe de la Novomatic. Valoarea fiecărei rotiri este de 0.10 RON, adică pariul minim la acest joc de păcănele. Ambele bonusuri sunt acordate fără depunere.

Cerințe de rulaj

Bonusul sportiv în valoare de 44 RON poate fi utilizat doar în secțiunile „Sport” și „Pariuri Live” de pe Superbet. Este acordat în maxim 48 ore de la îndeplinirea condițiilor de eligibilitate. Pentru a-l converti în bani reali, trebuie să îndeplinești cerințe de rulaj de 6x, cotă minimă de 1.60. Bonusul este valabil 7 zile.

La cerințele de rulaj contribuie atât pariurile câștigătoare, cât și necâștigătoare cu cote pe fiecare eveniment de 1.60. Pariurile pe evenimentele anulate, din orice motiv, sunt excluse din calculul rulajului. De asemenea, bonusul la sport nu poate fi folosit pentru selecții din secțiunea „Virtuale” de pe Superbet.

Bonusul de cazino constă în 222 rotiri gratuite la Lucky Lady’s Charm Deluxe și vine cu condiții de rulaj de 1x. Pe acestea le poți îndeplini în secțiunea „jocuri” de pe site-ul Superbet.ro sau din aplicația mobilă.

La cerințele de rulaj contribuie sloturile 100%, însă ruleta, blackjack-ul și video poker-ul sunt excluse. De asemenea, următoarele sloturi sunt excluse și ele de la rulaj - Bronco Spirit, Solar Queen, Solar King Aviator, Book of Oz: Lock N Spin + toate titlurile din categoria "Egypt Quest".

Rotirile vor fi acordate în circa 48 ore și trebuie să le accepți manual în maxim 24 ore, apăsând pe notificarea pop-up din contul tău de jucător. Rotirile sunt valabile 7 zile, timp în care trebuie să îndeplinești cerințele de rulaj, altfel nu poți retrage câștigurile în bani reali.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus