Superbet ne aduce în premieră noul slot Take 5 de la Gamomat


Superbet, una dintre cele mai mari case de pariuri din România și o companie premiată 3 ani la rând la prestigiosul eveniment din industrie, Central and Eastern European Gaming Conference, vine cu noi vești bune pentru fanii păcănele ca la aparate.

Operatorul tocmai a adăugat un nou titlu incitant la oferta sa de sloturi online, Take 5 de la Gamomat, un joc de păcănele cu fructe, diamante, stele norocoase, clopote și șeptari. Design-ul său strălucitor și clasic ce imită aparatele mecanice ne invită să ne întoarcem la origini și să ne bucurăm de o experiență plină de nostalgie.

Fiecare rotire este însoțită de o muzică electronică plăcută ce susține atmosfera și ne face să ne simțim exact ca în Vegas. Slotul este disponibil în exclusivitate pe Superbet, în varianta demo sau pe bani reali așa că nu ezita și rotește cu încredere chiar azi!

Primele detalii despre Take 5

Take 5 pacanele ca la aparate

Take 5 este un joc de păcănele cu fructe vintage cu 3 role, 3 rânduri și 5 linii de plată fixe, lansat de Gamomat. Sotul are o rată de plată estimativă de 96.11% și un nivel de volatilitate mic, de aceea îl recomandăm începătorilor și pariorilor cu toleranță ceva mai scăzută la risc, pentru că permite acumularea de câștiguri mici și frecvente.

Take 5 este disponibil în 27 de limbi de circulație internațională - germană, engleză, cehă, spaniolă și, bineînțeles, română. Slotul este optimizat pentru sisteme de operare Windows și iOS, dar și pentru device-uri mobile cu Android și iOS.

Regăsim 3 funcții bonus în noul Take 5 – Win Repeater, Card Gamble și Risk Ladder. Slotul ne oferă 8 simboluri standard – un cristal albastru, cireșe, lămâi, portocale, prune, clopote, stele și cifra 7. Fiind un slot simplu, tot ce ai de făcut este să nimerești 3 simboluri identice pe o linie de plată pentru a obține un câștig. Cel mai valoros simbol este cifra 7 care plătește de până la 200x valoarea mizei.

Dacă toate cele 9 locuri de pe tabela de joc se umplu cu același simbol, se va activa funcția Win Repeater – aceasta va repeta de până la 4 ori câștigul curent. Funcția Win Repeater este foarte populară pe piața germană de cazino și are toate elementele pentru a fi apreciată în egală măsură și de pariorii români și de clienții Superbet în perioada următoare.

În acest joc de păcănele, toate simbolurile speciale sunt stivuite pentru a-ți oferi și mai multe șanse de a fi premiat. Mai mult, dacă ești gata să riști, slotul oferă și clasica funcție Gamble – aceasta îți permite să-ți dublezi câștigurile dacă ghicești culoarea unei cărți de joc alegând din două opțiuni posibile – roșu sau negru. Însă, dacă alegi greșit, vei pierde câștigul inițial.

Mizele la Take 5 se plasează între 0.25 RON și 500 RON per rotire, astfel că se adaptează oricărui buget. Încearcă acest joc de păcănele în premieră pe Superbet chiar azi!

Iar, dacă îți plac sloturile cu fructe de la Gamomat, îți recomandăm să încerci și alte lansări recente ale dezvoltatorului din același gen – Win Blaster, Win Shooter și Fancy Fruits.

 

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus