Superbet încheie anul cu 339 rotiri gratuite FĂRĂ DEPUNERE!


La fel ca noi toți, și operatorii de cazino trag linie în această perioadă și își iau la revedere de la un an plin de realizări, oferte și promoții. Și, cum altfel să o facă dacă nu printr-o ultimă promoție pentru jucătorii noi? Este și cazul Superbet – operatorul ne oferă 339 rotiri gratuite FĂRĂ DEPUNERE ca să intrăm în noul an la fel de voioși și cu mai mulți bani în buzunar după masa festivă. Iată cum le obții:

Ce trebuie să fac?

Promoția de față este disponibilă doar pentru jucătorii noi care își fac un cont pe Superbet prin acest link și îl validează în perioada 20 Dec 2021 – 6 Ianuarie 2022. Operatorul are una dintre cele mai rapide proceduri de înregistrare – în doar 3 minute ai completat formularul și ești gata de distracție.

Asigură-te că ai bifat acordul de marketing și că ai trimis documentele cazinoului pentru validare în perioada promoțională. Doar dacă îndeplinești toate aceste condiții simultan vei fi eligibil pentru bonus.

Ce primesc?

Bonusul oferit de Superbet constă în 339 rotiri gratuite FĂRĂ DEPUNERE la slotul Shining Crown de la EGT, unul dintre cele mai populare jocuri de păcănele din România! Fiecare rotire valorează 0.2 RON (pariul minim la acest slot). După ce ai îndeplinit cerințele de mai sus, nu mai ai nimic de făcut decât să accepți rotirile, să deschizi fereastra slotului Shining Crown, iar distracția poate începe!

Cerințe de rulaj

Câștigurile obținute din rotirile gratuite au cerințe de rulaj de 1x. Poți îndeplini rulajul în secțiunea jocuri a site-ului Superbet sau din aplicația mobilă. La rulaj participă jocurile de tip slot (100%), în timp ce ruleta, blackjack-ul și video poker-ul sunt excluse.

Nici aceste jocuri de păcănele nu sunt luate în considerare în calculul rulajului pentru promoția de față - Bronco Spirit (Pragmatic Play), Solar Queen (Playson), Solar King (Playson), Aviator (Spribe), Book of Oz: Lock N Spin (Microgaming) + toate jocurile din secțiunea "Egypt Quest".

Când primesc rotirile?

Dacă ai urmat cu succes pașii de mai sus, primești rotirile în 48 de ore. Vei avea 24 de ore la dispoziție să accepți bonusul din contul tău de jucător, apăsând pe butonul „accept” din notificarea pop-up.

Rotirile sunt valabile 7 zile și vor deveni active în balanța bonus imediat după acordare. În acest interval, trebuie să îndeplinești cerințele de rulaj - în caz contrar, bonusul și câștigurile vor fi ambele anulate.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus