Superbet îi premiază pe clienții care se vaccinează împotriva COVID-19


Superbet, prima companie românească premiată 3 ani la rând la Central and Eastern European Gaming Conference și lider pe piața de retail românească se alătură luptei împotriva virusului COVID-19.

Operatorul ia parte la campania de vaccinare cu un bonus atractiv de 50 RON pentru toți clienții existenți care fac dovada vaccinării. Așadar, dacă ai deja cont online pe Superbet și te-ai imunizat, campania de față ți se adresează. Iar, dacă nu ai făcut-o încă și ești client fidel al agențiilor Superbet, iată mai multe detalii despre beneficiile oferite de Superbet dacă decizi să te imunizezi.

Pe internet, nimeni nu-ți cere adeverința de vaccinare! Joacă acum la Superbet online!
CLICK AICI

Superbet își încurajează clienții să se vaccineze

Dacă nu te-ai vaccinat încă împotriva COVID-19, Superbet te încurajează să o faci atât pentru sănătatea ta, cât și a celor apropiați și te premiază pentru că te implici în lupta împotriva pandemiei. Te poți vaccina cu orice ser aprobat la nivel național (AstraZeneca, Pfizer, Moderna), iar operatorul îți oferă 50 RON bonus – tot ce trebuie să faci pentru a revendica bonusul este să dovedești statutul de vaccinat prin scanarea codului QR aferent certificatului verde.

Oferta este disponibilă exclusiv pentru clienții Superbet înregistrați în programul de loialitate Superbet Club, care dețin un card de membru. Promoția este valabilă între 27 Septembrie – 30 Noiembrie 2021 (inclusiv) așadar, dacă nu ai făcut-o încă, ai destul timp la dispoziție să te înscrii.

Jucătorii trebuie doar să se logheze în contul lor de pe Superbet Club și să viziteze secțiunea „Bonusul pariem pe vaccin”. Acolo vor găsi un desfășurător cu mai multe detalii, inclusiv regulamentul campaniei și pașii pe care trebuie să-i urmeze pentru a obține certificatul verde, dacă nu îl au deja.

La final, aceștia vor trebui să își exprime acordul ca Superbet să prelucreze datele lor personale legate de vaccinare și să confirme. După ce au salvat preferințele lor, pariorii trebuie să scaneze codul QR al certificatului verde cu telefonul – pentru a face asta, au nevoie de certificat și în format fizic sau salvat pe un alt device.

Dacă certificatul tău este valid și ai respectat toți pașii de mai sus, vei primi un mesaj de confirmare iar bonusul îți va fi creditat în contul de jucător.

Pariază pe vaccin alături de Superbet

Bonusul oferit de Superbet este acordat sub forma a 5 pariuri gratuite în valoare de 10 RON fiecare. Ele pot fi utilizate doar în agențiile Superbet din toată țara, nu și online. Voucherele sunt valabile 30 de zile și pot fi folosite pentru a plasa bilete pe orice sporturi, atât la casierie, cât și la terminalul de pariuri Supertouch.

Fiecare voucher trebuie utilizat separat la sport, live, loto sau virtuale, iar voucherele nu pot fi cumulate. De asemenea, biletele plasate prin voucher nu pot fi anulate iar voucherele nu pot fi schimbate în contravaloarea lor în bani reali.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus