Superbet: 50 de lei fără depunere pentru pariorii noi


Deși EURO 2020 s-a terminat, nu rămânem fără fotbal: începe Liga I, cu multe meciuri jucate de echipele noastre preferate, mult mai aproape de casă. Iar dacă nu ești microbist, poți urmări cu atenție evenimentele Olimpiadei de Vară din Tokyo care, de asemenea, începe în curând. Dar indiferent care este sportul tău preferat, te vei bucura de el și mai mult cu bonusul de 50 de lei fără depunere oferit acum de Superbet. Iar pentru a revendica bonusul, tot ce trebuie să faci este să înregistrezi un cont nou și să-l verifici.

Bonus fără depunere Superbet

Deschide un cont nou la Superbet, validează-ți contul și vei primi 50 de lei bonus fără depunere.
Validarea sau verificarea contului este un proces foarte simplu: tot ce trebuie să faci este să intri în contul tău, la setări, să alegi „verificare cont”, apoi să trimiți o copie despre cartea ta de identitate sau un alt document solicitat prin formularul disponibil, apoi să aștepți. Echipa Superbet va completa verificarea contului tău în câteva ore - maxim câteva zile - după care vei primi bonusul în cont în cel mult 2 zile.

Bonus fără depunere Superbet

Termeni și condiții

Bonusul fără depunere se acordă persoanelor care deschid un cont nou la Superbet în perioada 14-18 iulie 2021 și completează procedura de verificare a contului (KYC). Pentru a primi bonusul, va trebui să bifezi acordul în privința informării asupra bonusurilor, premiilor sau altor oferte promoționale ale Superbet - acest lucru o poți face direct la înregistrare.
Bonusul se poate folosi doar în secțiunile Sport și Pariuri Live, nu și la Virtuale sau alte secțiuni.
Vei primi bonusul în cel mult 48 de ore de la completarea verificării contului. Dacă ai un alt bonus activ în cont, bonusul va fi în așteptare timp de 3 zile, timp în care vei putea completa orice alte condiții de rulaj.

Deschide un cont nou Superbet, verifică-ți contul și primești 50 de lei bonus fără depunere
CLICK AICI

Condiții de rulaj

Bonusul vine cu cerințe de rulare de 5x la cote de minim 1,6 pe care îl vei putea completa în 7 zile.
Poți folosi bonusul și pentru bilete care conțin meciuri la „Super cotă”, pariuri pe loterie sau cote mai mici de 1,6 dar acestea nu vor contribui la cerințele de rulare. Nu poți folosi bonusul la pariuri pe Virtuale.
 

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus