Superbet: 333 rotiri gratuite la verificarea contului


De azi începe vara. Oficial, adică - vremea nu este de acord, de parcă ne-ar spune să mai așteptăm cu vacanțele și plaja, mai bine să stăm acasă cu o ceașcă de ceai și cu păcănelele preferate la îndemână. Ca să nu-ți pară rău pentru zilele de plajă irosite, iată o ofertă de zile mari din partea cazinoului Superbet: 333 rotiri gratuite la Sizzling Hot Deluxe.
Iar pentru a revendica bonusul, tot ce trebuie să faci este să-ți verifici contul.

Sizzling Hot Deluxe

Sizzling Hot Deluxe este un joc de păcănele clasic cu fructe de la Novomatic cu volatilitate medie și RTP de 96%. Este același joc pe care îl poți juca și la aparatele sălilor de jocuri și caselor de pariuri Superbet, simplu și la obiect, cu 5 linii de câștig și fără speciale precum rotiri gratuite și bonusuri dar cu un potențial de câștig mare ajutat de funcția „gamble” populară.
Sizzling Hot Deluxe este printre cele mai jucate jocuri de păcănele în România, atât în săli de jocuri, cât și în cazinourile online.

333 rotiri gratuite de la Superbet

333 rotiri gratuite Superbet

Superbet îți oferă 333 rotiri gratuite în valoare de 5 bani fiecare (echivalent cu un bonus fără depunere de 16,65 lei) dacă îți verifici contul în perioada 1-10 iunie 2021.. Verificarea contului este un pas obligatoriu - dacă nu verifici contul Superbet, acesta se șterge în 30 de zile, împreună cu toți banii pe care i-ai depus și câștigat. Plus, numai cu contul verificat poți participa la promoția Superbet care te poate transforma în milionar!
Vei primi cele 333 rotiri gratuite la Sizzling Hot Deluxe imediat după completarea verificării contului tău de către personalul Superbet. Vei avea 24 de ore să revendici bonusul, apoi alte 7 zile să completezi cerințele de rulare care sunt foarte prietenoase: trebuie să rulezi banii câștigați folosind rotirile gratuite o singură dată în maxim 7 zile de la revendicare ca să poți retrage banii din cont. Ca de obicei, cerințele trebuie completate pe jocuri de păcănele (cu excepția jocurilor Bronco Spirit (Pragmatic Play), Solar Queen (Playson), Solar King (Playson), Aviator (Spribe) și Book of Oz: Lock N Spin (Microgaming) împreună cu toate jocurile din secțiunea "Egypt Quest".

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus