Starz Megaways - Jocul săptămânii la NetBet


O nouă săptămână, o nouă ediție a promoției Jocul Săptămânii la NetBet. De această dată, cazinoul preferat de sute de mii de români a ales un joc care este nu doar frumos dar și captivant, umplut de câștiguri stelare: Starz Megaways de Pragmatic Play.

Păcănele Pragmatic Play

Starz Megaways

Starz Megaways este un joc de tip slot machine cu 6 role, până la 7 rânduri de simboluri și peste 100.000 de linii de plată posibile mulțumită formatului său Megaways. Jocul are o volatilitate ridicată (adică plătește rar dar consistent) și un RTP mediu, de 96,48%.
Deși numele sugerează altceva, Starz Megaways este un joc de păcănele cu diamante, pietrele prețioase reprezentând simbolurile cu câștiguri mai mari, iar stelele menționate în titlul sunt simbolurile responsabile pentru câștigurile mai mici. 
 
Starz Megaways screenshot pacanele netbet
 
Jocul are un simbol wild care apare doar pe rolele 2, 3, 4 și 5. Pe lângă rolul său obișnuit de a înlocui orice alt simbol într-o combinație câștigătoare, simbolul wild din acest joc se mai și extinde când câștigă, acoperind întreaga rolă și oferind jucătorilor șanse suplimentare de câștig.
Jocul are și un simbol bonus care declanșează rotirile gratuite. În funcție de numărul de simboluri bonus pe ecran, jocul poate oferi până la 15 rotiri, cu simboluri wild care se extind pe toată rola și care rămân pe loc pentru restul rotirilor.

Potențial de câștig

În jocul de bază și în timpul rotirilor gratuite jocul poate plăti cel mult de 10.000 de ori miza pe rotire.
 
Strarz Megaways a fost ales jocul săptămânii 22-28 martie la Netbet.
 
Cei cinci jucători cu cele mai norocoase rotiri pe acest joc vor primi, la sfârșitul perioadei promoției, câte un premiu în valoare de 500 de lei (primul loc), respectiv 100 de lei (celelalte 4) din partea cazinoului NetBet. Pentru a avea o șansă de a câștiga, jucătorii vor trebui să joace cel puțin o rotire pe bani reali la jocul Starz Megaways în această perioadă.
 

Despre NetBet

Netbet este un operator de cazino internațional deținut de Netbet Enterprises LTD. și licențiat în România de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc în anul 2016. Platforma Netbet este prezentă în multe țări ale lumii, printre care se numără și Marea Britanie, Franța sau Rusia. 
 

Despre Pragmatic Play

Pragmatic Play acoperă tot ce poți avea nevoie pentru o experiență de cazinou online oriunde te-ai afla: jocuri, bingo, jocuri live și orice altceva. Compania este unul dintre nou-veniții pe piața jocurilor de cazinou online, fiind fondată în 2015 de un grup de experți, dezvoltatori și designeri.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus