Se poate trișa la cazinourile online?


Probabil că te-ai confruntat și cu în discuții cu alte persoane unde cazinourile erau acuzate de măsluire, însă odată cu apariția cazinourilor online s-a schimbat și perspectiva. Lucrurile sunt mult mai în siguranță pe internet, deși există sceptici cărora le vine greu să creadă lucrul acesta.

Este foarte clar că toți cei care joacă la cazino vor în primul rând să facă bani, iar dacă reușesc lucrul acesta și se distrează în același timp, cu atât mai bine. Dar oare este posibil să trișezi la cazinourile online sau este doar un mit?

Activitatea jocurilor de noroc este reglementată de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Lucrul acesta înseamnă că ești verificat de singura autoritate specializată pe lucrul acesta și absolut tot ceea ce se întâmplă pe o platformă este supravegheat. Se acordă o licență valabilă pe o perioadă de zece ani, dar numai în baza unei decizii de licențiere care este supusă unui amplu proces. Urmează alimentarea cu jocuri, care și acestea au nevoie la rândul lor de un proces de verificare.

Ce înseamnă să trișezi?

Cu siguranță știm definiția, dar ce presupune mai exact când vine vorba despre un cazino online, unde nici măcar nu poți avea contact fizic cu cineva. Da, într-adevăr sunt cazuri când un jucător a deschis cont cu numele unuia dintre părinți și a putut juca la păcănele, dar există și în sensul acesta un regulament ce prevedere excluderea de pe platformă. Însă niciodată nu s-a întâmplat ca cineva să manipuleze jocul în vederea obținerii de câștiguri.

Poți trișa la cazinoul online?

În principiu nimic nu pare imposibil, dar atunci când vine vorba despre trișatul la cazinourile online, lucrul acesta chiar nu este posibil. Sunt mai multe elemente care te  împiedică să faci lucrul acesta și primul dintre ele este sistemul. Într-adevăr, există „povești” despre acest lucru și că se putea manipula jocul de păcănele. Acest lucru a fost posibil, cu mult timp în urmă, la jocurile vechi și când tehnologia nu era atât de dezvoltată.

Inventată cu mult timp în urmă, mașina de sloturi așa cum era cunoscută atunci a permis cândva să fie manipulată, chiar și atunci când a devenit electronică. Lucrurile au evoluat între timp și acum este practic imposibil să trișezi într-un cazino fizic, unde securitatea poate că nu este atât de dezvoltată precum se întâmplă la un cazino online. Întreaga acțiune se joacă pe serverele cazinoului, iar acestea sunt conectate și verificate de către autoritățile care reglementează activitatea de jocuri de noroc. Nici jucătorul nu poate trișa, dar cu siguranță nici cazinoul nu poate face lucrul acesta. Nu doar că infracțiunea dovedită ar atrage după sine pedepsirea celor în cauză conform legilor în vigoare, ci se pierde și licența.

Concluzia este foarte simplă: nu se poate trișa! Indiferent ce joc alegi, acesta nu se poate manipula pentru că se joacă pe serverul cazinoului, dar în același timp nici cazinoul nu poate să trișa pentru că activitatea lui este supravegheată de autoritățile competente.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus