Rush Street Interactive lansează studiouri de live casino în două state americane


Rush Street Interactive, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața americană de cazino online și pariuri sportive anunță inaugurarea a două studiouri ultramoderne în Pennsylvania și New Jersey.
Cele două branduri deținute de companie, BetRivers și PlaySugarHouse vor oferi în premieră jocuri cu dealer live, mai precis trei mese de blackjack. Acțiunea va fi transmisă în timp real prin streaming iar pariorii vor putea interacționa atât cu dealerul, cât și cu ceilalți participanți de la mese.

Grație unui parteneriat cu Evolution Gaming, Rush Street Interactive va putea oferi jucătorilor acces la mesele de blackjack live 24/24.

Noi oportunități pentru gamblerii americani

Cele două studiouri de cazino live vor fi operate în exclusivitate de Rush Street Interactive, fiecare oferind câte 3 mese de blackjack cu dealeri vorbitori de  limba engleză. Conform informațiilor publicate de companie, va fi „mai ușor și mai rapid ca oricând” pentru clienții BetRivers și PlaySugarHouse să ia un loc la o masă virtuală și să se bucure de câștiguri pe măsură. Studiourile vor livra o experiență de joc sigură și convenabilă, dar și o amprentă personală pe care pariorii fideli o caută și o așteaptă din partea celor două branduri.

Nu doar că jocurile vor fi disponibile non-stop, dar clienții celor două branduri vor avea acces și la recompense exclusive. Fiecare pariu înregistrat le va aduce jucătorilor puncte bonus care vor putea fi convertite pe platformele BetRivers.com și PlaySugarHouse.com în rotiri gratuite, bani bonus, pariuri gratis și alte premii monetare.

Rush Street Interactive continuă să livreze rezultate și să se extindă, fiind în prezent una dintre cele mai mari companii de online gaming și sports entertainment de pe piețele reglementate din Statele Unite și America Latină. Compania operează locații retail și online, dar oferă și păcănele mobile pe bani reali în zece state americane, printre care se numără și Pennsylvania, Illinois, New Jersey, New York și Michigan.

Mai devreme în acest an, mai precis în luna iulie, compania a încheiat un parteneriat cu furnizorul de software Scientific Games. Această colaborare le-a permis celor de la RSI să devină primul operator de iGaming care aduce în exclusivitate titlurile Scientific Games jucătorilor din Virginia de Vest.

Declarații oficiale

Richard Schwartz, CEO la Rush Street Interactive a declarat – „De când am lansat jocurile noastre cu dealer live alături de cei de la Evolution atât în Pennsylvania, cât și în New Jersey, am primit cereri de la clienții noștri să oferim și mese de joc exclusive, disponibile doar jucătorilor loiali brandurilor noastre. Acum aceștia vor avea parte de locuri dedicate la mese, unde vor putea interacționa prin chat atât cu dealerii noștri, cât și cu alți jucători din comunitatea noastră online. Faptul că interacțiunea se petrece în timp real oferă o componentă socială experienței de pariere, exact ca într-un cazino fizic.”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus