Ruletă online vs Ruleta live: care este diferența?


Ruleta este unul dintre cele mai vechi jocuri de noroc și totodată jucat de tot mai multe persoane, deoarece este și foarte înțeles de înțeles. Odată cu trecerea timpului au apărut mai multe variante ale jocului, printre ele regăsindu-se și ruleta online, cât și ruleta live.

Ruleta este un joc în care bila este principala piesă a jocului. Rolul ei este să se învârtă pe roată și la finalul rundei se oprește pe una dintre celulele evidențiate cu numere. Varianta europeană are 37 de numere (0-36), iar varianta americană are 38 de numere, deoarece este adăugat un dublu zero. Între runde, jucătorul plasează jetoane pe pariurile preferate și așteaptă deznodământul.

Popularitatea jocului de ruletă a crescut foarte mult în ultimii ani, iar un aport pentru lucrul acesta îl are migrarea oamenilor către cazinourile online. Au preferat platformele de jocuri de noroc online datorită nenumăratelor avantaje printre care se numără comoditatea și atmosfera din săli trăită direct din propria sufragerie. Ai nevoie doar de un laptop sau PC, fie mai nou de un dispozitiv mobil inteligent, cu acces la internet.

Așa cum spuneam, gama variată de jocuri oferită de către un casino online este net superioară uneia din sălile de jocuri, iar pentru amatorii de ruletă este cu atât mai bine. Așa au luat naștere mai multe versiuni ale jocului, cum sunt ruleta online și ruleta live. Deși par identice după denumire, află că există o diferență între ele, despre care urmează să vorbim în cele urmează.

Iată care este diferența dintre ruleta online și ruleta live

Ruleta online

Aceleași dispozitive pe care le întâlnești și în cazinourile fizice sunt disponibile și la ruletă online. Datorită tehnologiei s-a putut implementa sistemul complicat de funcționare. În definitiv este un real succes, dovadă că este într-o popularitate continuă și alături de jocul de blackjack sunt prezente în toate cazinourile online. Era nevoie de un astfel de joc, deoarece suntem în era tehnologiei, iar acum ai la dispoziție mai multe versiuni ale jocului. Ruleta online nu include doar versiunea clasică a jocului, cât și foarte multe dintre variante. Regăsești în oferta platformelor de jocuri de noroc de la ruletă cu dealeri live europeană și până la Lightning Roulette, unde anumite numere primesc multiplicatori de câștig ce ajunge și la 500X.

Ruleta live

Masa, roata și plățile oferite la ruleta live sunt diferite, chiar dacă începutul unei runde este același precum în oricare altă versiune. Dealerul învârte roata într-o direcție și în același timp aruncă și bila în direcția opusă. Bila indică numărul câștigător la finalul rundei, atunci când sunt stabilite și pariurile efectuate. Să efectuezi pariuri în condițiile în care alături de tine poate mai ai la masă alți jucători nu este atât de confortabil precum se întâmplă în mediul online. Mai mult decât atât, concentrarea nu este nici ea la fel, având nevoie uneori de liniște să te gândești exact la pariul pe care vrei să îl faci.

Diferența dintre ruleta online și ruleta live

Așa cum probabil ai remarcat, o diferență între cele două tipuri de ruletă este că la ruleta online cu dealeri live poți să iei parte direct din confortul propriului cămin. Lucrul acesta este posibil strict datorită internetului, dar poți juca și din mișcare, ai nevoie doar de un telefon inteligent. O altă diferență este că online ai parte de mai multe variante de ruletă. Într-un cazino fizic la ruletă live mai iei parte alături de alți jucători, iar poate reacțiile celor din jur nu sunt întocmai pe placul tău.

Un alt beneficiul al ruletei online este faptul că datorită formatului, operatorii de jocuri de noroc oferă și un bonus consistent la o primă depunere efectuată. De regulă procentul este de 100% până la o anumită sumă stabilită de către operator, având nevoie de un rulaj pentru convertirea banilor bonus în bani reali și apoi să îi retragi.

Concluzie

Jocul de ruletă este minunat oricum ar fi el, iar faptul că tu alegi să îl joci online sau alături de alți oameni într-o sală de jocuri, este strict dorința ta. Cert este că dacă ești comod și vrei să joci în liniște, atunci ruleta online ți se potrivește, cu atât mai mult că ai parte de aceeași experiență precum într-un cazino fizic, doar că stai la tine acasă și joci jocul preferat de ruletă.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus