Rotiri gratuite fără depunere la Burning Hot


Când soarele arde, toți vrem să ne ascundem de arșiță - dar nu și când vine vorba de păcănele. Burning Hot, unul dintre cele mai iubite jocuri de păcănele de la Amusnet (fost EGT), de care nici în cea mai mare caniculă nu fugim. Acum, Superbet vine cu o ofertă fierbinte: 299 rotiri gratuite fără depunere tocmai la Burning Hot la verificarea contului.

Detalii, mai jos:

Ce trebuie să fac?

Simplu: deschizi un cont nou la Superbet în perioada 1 - 15 august 2022 și completezi verificarea contului. Bonusul de 299 rotiri gratuite va apărea în contul tău la scurt timp după finalizarea procesului de verificare - maxim o zi, două de la inițiere.

Dacă ești curios cum se face verificarea contului Superbet, aruncă o privire aici.

299 rotiri gratuite la Burning Hot

Ce primesc?

Cum spuneam, primești 299 rotiri gratuite la Burning Hot.

Rotirile au o valoare de 20 de bani fiecare. Câștigurile obținute din rotiri sunt supuse unor cerințe de rulare de 1x, adica va trebui să-i rulezi o singură dată pentru a-i transforma în bani reali. Apoi, îi poți retrage conform regulilor generale Superbet.

Cerințele de rulare pot fi completate numai pe păcănele cu excepția jocurilor Bronco Spirit (Pragmatic Play), Take The Bank (Betsoft), Zeus Wild Thunder (Synot), Solar Queen (Playson), Solar King (Playson), Solar Temple (Playson), Aviator (Spribe) și Book of Oz: Lock N Spin (Microgaming) împreună cu toate jocurile din secțiunea "Egypt Quest".

Pentru informații suplimentare despre bonus și termenii aplicabili, aruncă o privire pe pagina promoției.

Despre Amusnet & Burning Hot

Îndrăgitul furnizor de ocuri EGT s-a rebranduit recent în Amusnet - dar gama de jocuri și câștigurile oferite au rămas la fel. Printre jocurile de succes al dezvoltatorului regăsim o grămadă de titluri populare, printre care și Burning Hot, un joc de păcănele cu fructe care îți dă șansa, printre altele, să câștigi și jackpotul progresiv Jackpot Cards.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus