Roata rundelor gratuite îți aduce până la 100 de rotiri la Sweet Bonanza, doar pe Netbet!


Simți că ești o persoană norocoasă în general? Pe Netbet, ai ocazia să-ți testezi norocul și să fii premiat într-o clipită. În prima jumătate a lunii septembrie, roata rotirilor norocoase îți poate aduce până la 100 de runde extra la slotul Sweet Bonanza de la Pragmatic Play! Ești gata să le obții? Nimic mai  simplu – află tot ce ai de făcut în rândurile următoare!

100 ROTIRI GRATUITE NETBET

Când este valabilă promoția?

Promoția „roata rundelor gratuite” este valabilă între 6 și 13 septembrie 2021.

Cui i se adresează oferta?

Pot participa la ofertă atât jucătorii noi, cât și cei deja înscriși pe Netbet.

Ce am de făcut?

Trebuie să optezi manual pentru promoție din secțiunea „oferte disponibile” din contul tău de jucător. În funcție de numărul de rotiri pe care ți-l dorești, trebuie să depui o sumă minimă pentru a fi eligibil:

  • Până la 50 de rotiri gratuite – trebuie să depui și să joci minim 40 RON la orice slot Netbet
  • Până la 100 de rotiri gratuite – trebuie să depui și să joci minim 80 RON la orice slot Netbet

Cum revendic bonusul?

Odată ce te-ai înscris și ai pariat suma minimă impusă, poți revendica încercarea la roată din secțiunea “bonusuri cu înscriere efectuată”. Se va deschide un pop-up cu roata rundelor gratuite. Poți acționa roata folosind butonul “învârte.” Roata va rămâne activă pe toată durata zilei promoționale și dacă alegi să nu o învârți imediat – poți reveni să-ți încerci norocul din secțiunea „oferte speciale” din contul de jucător.

Înregistrează-te la NetBet, fă o depunere de bani reali, rulează minim 40 de lei și primești rotiri gratuite
CLICI AICI

Odată învârtită roata, dacă ai avut succes, bonusul va fi acordat imediat. Poți juca în fiecare zi a promoției pentru șansa de a obține între 50 și 100 de rotiri extra. Ele pot fi folosite doar la Sweet Bonanza iar fiecare rotire are valoarea minimă a unei runde la acest slot. Nu sunt impuse limite în privința câștigului maxim din rotiri.

Cum se acordă bonusul și care sunt cerințele de rulaj?

Câștigurile din rotirile extra se acordă sub formă de bani bonus odată ce le-ai folosit pe toate. Bonusul sau echivalentul câștigurilor are o valabilitate de 7 zile – cerințele de rulaj sunt de 40x pentru a-l putea converti în bani reali.

Depunerile prin portofelele electronice Skrill și NETELLER, alături de TopPay nu participă la această ofertă.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus