Roata norocului te așteaptă pe Netbet cu 500 rotiri gratuite fără depunere!


Netbet continuă să-și surprindă jucătorii zi de zi cu noi promoții și campanii atractive. De data aceasta, operatorul oferă până la 500 rotiri gratuite extra fără depunere jucătorilor noi care se înregistrează în această perioadă și folosesc un cod bonus. Roata norocului așteaptă să te premieze – doar urmează pașii de mai jos:

Cum particip la promoție?

Trebuie doar să te înscrii pe Netbet folosind acest link, să-ți validezi contul în termen de maxim 14 zile de la înregistrare și să folosești codul bonus „500ROTIRI” în câmpul indicat în formularul de sign-up. Oferta este disponibilă doar pentru jucătorii noi care îndeplinesc toți pașii de mai sus și, la momentul actual, nu are o dată fixă de încheiere.

Pentru a-ți valida contul, trebuie să treci de toate verificările KYC (Know Your Customer) – trimite cazinoului copii după documentele tale (buletin și un extras de cont bancar) în formatul indicat de platformă. Odată aprobate, ești eligibil pentru promoție și poți învârti roata norocului. Oferta cu 500 rotiri extra fără depunere pe Netbet poate fi revendicată o singură dată per adresă/domiciliu/calculator și adresă IP.

Ce primesc?

Dacă ai urmat cu succes toți pașii de mai sus, vei avea acces la widget-ul Roata Rundelor Gratis o singură dată, mai precis în ziua în care procesul de verificare a contului (KYC) a fost completat. Odată aprobate documentele tale, roata rundelor gratis va fi disponibilă în contul tău de jucător timp de 24 ore de la momentul activării – fiecare învârtire a roții îți poate aduce până la 500 rotiri gratuite la un joc de cazino Netbet.

Operatorul pune la bătaie 5 premii cu rotiri gratuite înscrise pe roata norocului:

  • 300 rotiri gratuite la slotul Legacy of Dead (Play’N GO)
  • 200 rotiri gratuite la slotul Sweet Bonanza (Pragmatic Play)
  • 500 rotiri gratuite la slotul Big Bass Bonanza (Pragmatic Play)
  • 400 rotiri gratuite la slotul Shining Crown (EGT)
  • 100 rotiri gratuite la slotul 100 Super Hot (EGT)

Cum accept rotirile?

Mergi în secțiunea „bonusuri cu înscriere efectuată” și vei găsi butonul „joacă acum”, după ce ai îndeplinit toți pașii din formularul de înregistrare. Odată ce accesezi butonul „joacă acum”, se va deschide un pop-up cu Roata Rundelor Gratis. O poți roti dând click pe butonul „învârte”– dacă nu o faci, roata va rămâne activă și poți reveni mai târziu să-ți încerci norocul din secțiunea „oferte speciale” din contul tău de jucător.

Dacă, în schimb, alegi să rotești imediat după înregistrare și aprobarea documentelor, primești premiul tău instant.

Alte informații importante

Rotirile extra pot fi folosite doar la sloturile indicate, sunt valabile 3 zile de la acordare, iar fiecare rotire are valoarea minimă a unei runde. Netbet nu impune nicio limită asupra câștigurilor maxime pe care le poți obține din rotiri.

Câștigurile din rotiri se acordă sub formă de bonus în balanța de joc odată ce ai folosit toate rundele gratuite. Acest bonus va fi valabil 7 zile de la acordare.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus