Reguli Blackjack pentru avansați


Jocul de blackjack este unul dintre cele mai populare jocuri cu cărți din industria jocurilor de noroc și totodată vine la pachet cu mai multe reguli și strategii în funcție de nivelul la care ești. Astfel, există reguli care pot face diferența între un jucător începător și unul profesionist.

Dacă ești adeptul unui joc și alegi să îl joci frecvent la cazino nu este suficient să te numești și jucător experimentat. Diferența o face abordarea unei situații pe care în mod normal o consideri banală, dar o acțiune este suficientă pentru a face diferența și a-ți aduce un câștig important. Drept urmare, îți prezentăm mai jos regulile de blackjack pentru avansați și cum poți pune problema într-o anumită situație.

Ce înseamnă jucător avansat în blackjack

Odată cu înțelegerea cărților și au stăpânit sistemul de joc, jucătorii de blackjack încep să își perfecționeze tactica și să abordeze diferit fiecare mână, uneori chiar aleg să riște folosind-se de o strategie de joc mai avansată. O asemenea abordare este cea a număratului de cărți, concept pe care înainte să îl folosești ar fi bine să îl înțelegi perfect. Abia apoi aceștia pot utiliza metoda pentru că sistemul de numărare al cărților este pe mai multe niveluri și necesită un grad de concentrare foarte ridicat.

Reguli pentru avansați – blackjack

Deloc greu de înțeles, sistemul de joc este foarte simplu, iar la final câștigă acela care are o sumă a cărților primite de 21 sau cât mai aproape, dar nu mai mare pentru că atunci este automat pierzătoare. Jocul de blackjack nu presupune o rivalitate între jucători, ci aceștia vor juca doar împotriva dealerului, acela fiind singurul pe care trebuie să-l întreacă. Astfel, ai grijă cum pariezi și când pariezi pentru că ai nevoie de maximizarea profitului atunci când ai o mână câștigătoare. Principiul este simplu, tot ce trebuie să faci este să pui pariu mai mic dacă vezi că dealerul este în avantaj și dacă utilizezi sistemul de numărare al cărților, acesta poate fi extrem de folositor în plasarea pariurilor.

Majoritatea cazinourilor nu au mijloace de obținerea a unui avantaj în fața jucătorului și pare că totul ține de noroc, dar există jocuri precum blackjack unde poți obține avantaj și astfel se reduce șansa cazinoului în fața jucătorului. În definitiv toate sistemele de numărare a cărților au același scop și încearcă să te ajute să estimezi care sunt șansele într-o mțnă.

Gestionează bugetul cu atenție și asigură-ți fiecare mână

Una dintre regulile de bază spune să nu folosești opțiune de asigurare, dar lucrul acesta nu se aplică ți jucătorilor avansați atunci când jocul o cere pentru că poate fi profitabil. O metodă de numărare a cărților are o premisă deloc complicată precum s-ar putea crede, dar ea chiar funcționează dacă începi să o stăpânești.

De asemenea, strategia de numărare a cărților nu funcționează mere, deoarece dacă joci blackjack într-un sistem de amestecare mecanică a cărților, vei juca dintr-un pachet nou de fiecare dată și nu poți să-și creezi propriul avantaj. Totuși, dacă joci la o masă unde cărțile sunt împărțite manual, atunci acest lucru te poate avantaja și crește sau scade șansele de a obține un blackjack, motiv pentru care trebuie să ai grijă cum gestionezi fiecare ban alocat sesiunii.

Dacă jocul de la care la care te-ai așezat se joacă cu un singur pachet și toți cei patru ași au fost deja aruncați, șansa de a obține un blackjack este acum de 0%, pentru că fără As este imposibil să faci blackjack. Partea bună este că dacă nu au ieșit toți sau nici măcar unul, dar au ieșit cărți mai mici. precum 4, 5 sau 6, șansele să realizezi 21 cresc considerabil. Important este ca pariul efectuat să fie pe măsura situației și dacă situația este favorabilă, pariul să fie în consecință pentru maximizarea profitului. Acest mod este oarecum asemănător cu modul agresiv al jucătorilor de poker, care atunci când cred că au avantaj, plusează și mai mult.

Pentru a-ți face și o idee, de fiecare dată când un 5 este împărțit, adaugă un 1 la numărătoare, dar dacă un as a fost aruncat, atunci scade 1 din această numărătoare. Când numărul este 0 sau negativ, nu paria mult, dar dacă numărul este pozitiv, atunci poți să mărești pariul. Motivul pentru care urmărirea cărților funcționează este că amestecarea este un mod imperfect și inexact de a amesteca cărțile. Procesul este unul mecanic, iar urmărirea aleatoriu împotriva unui cazino online nu poate fi utilizată, deoarece generatorul de numere aleatorii este random. Jocul unde funcționează această regulă este la mesele unde cărțile se amestecă manual și datorită ofertei cazinourilor din România și nu numai, există nenumărate astfel de mese unde să te poți așeza și să aplici această regulă.

Înainte de a dori să stăpânești perfect un joc, trebuie să te asiguri cî ai suficient timp să aloci pentru învățarea tuturor regulilor de joc. La final acest timp alocat ar putea fi convertit în profit, iar mereu când te așezi la o masă de blackjack și ești un numărător de cărți experimentat, să ai avantajul dorit.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus