Realistic Games obține licență de operare în România


Realistic Games, dezvoltatorul de jocuri de cazino recunoscut pe piața din Marea Britanie, anunță că a primit undă verde din partea autorității de reglementare românești pentru a-și aduce conținutul în țara noastră.

Realistic Games a obținut o licență de furnizor de jocuri din partea ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc). Dezvoltatorul a numit acest eveniment un „pas important” din strategia sa de a-și consolida poziția în Europa, Realistic deținând licențe și pe alte piețe reglementate din Uniune – Estonia, Latvia, Croația și Suedia.

Grație licențierii, conținutul de cazino al celor de la Realistic Games va putea fi integrat în oferta operatorilor mari din România. Jucătorii vor avea acces în exclusivitate la toate tipurile de jocuri oferite de  aceștia, de la sloturi cu 3 sau 5 role la jocuri unice pull tab și jocuri de masă.

Despre Realistic Games

Realistic Games este o companie privată care furnizează software pentru industria de cazino încă din 2002. Este un dezvoltator cu tradiție pe piața din UK, iar membrii echipei au la activ decenii întregi de experiență în industria de iGaming.
Realistic Games dezvoltă conținut de gaming electronic premium, disponibil de pe toate dispozitivele. Lista sa de parteneri include cazinouri mari de pe piața internațională, printre care se numără și BetVictor și Ladbrokes.
Mai mult, Realistic Games este unul dintre primii dezvoltatori care au creat sloturi și jocuri de masă optimizate pentru mobil cu ajutorul  tehnologiei HTML5.
Câteva dintre cele mai populare titluri din portofoliul Realistic Games sunt Hi Lo Gambler, Super Graphics Upside Down, 8th Wonder, La Boule, seria Gamechanger, catalogul de remake-uri Electrocoin și jocurile sale cu câștig instant garantat.
Cel mai recent video slot, 6 Appeal Extreme, deja se bucură  de succes pe piață, fiind una dintre cele mai bine primite lansări ale dezvoltatorului. Ne așteptăm ca acest titlu să fie adus în exclusivitate și în România în perioada următoare.

Declarații oficiale

Robert Lee, Director Comercial la Realistic Games a declarat – „Faptul că am obținut licența și ne vom putea aduce jocurile în România este un pas important pentru noi. Strategia noastră de creștere continuă și vom aduce nou conținut inovator pe piețele reglementate […] România este o regiune prosperă și una dintre cele mai active din Europa de Sud. Vom anunța  în perioada imediat următoare o serie de parteneriate cu operatorii de cazino online locali – abia așteptăm să ne lăsăm amprenta unică în această țară.”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus