Pronosticul tău EURO 2020 îți poate aduce mii de euro la NetBet


Dacă vrei încă o dovadă că vremurile în care trăim sunt vremuri nebune, iată una din lumea fotbalului: Campionatul European de Fotbal - EURO 2020 - va avea loc în 2021. Campionatul a fost decalat cu un an din cauza pandemiei în speranța că lucrurile vor reveni la normal (sau măcar aproape). Meciurile turneului aniversar - UEFA EURO a împlinit 60 de ani în 2018 - vor fi jucate în 11 țări, pe stadioane umplute parțial (sau pline, în câteva cazuri, cel puțin conform promisiunilor organizatorilor). 
Lumea fotbalului arde acum în febra speculărilor, întrebându-se care echipe vor câștiga în grupele lor, care dintre ele se vor califica pentru finală și, bineînțeles, care echipă va fi Campionul European în următorii patru (trei?) ani. Dacă și tu ești unul dintre acești pasionați de fotbal, află că pasiunea ta pentru acest sport minunat te poate face milionar în euro.
 

Predicția de 1 milion EUR

Noua ofertă NetBet este destinată pasionaților de fotbal care, la fel ca noi, așteaptă cu nerăbdare Campionatul European de Fotbal care începe pe 11 iunie. Iar acum ai timp până la kickoff - 11 iunie, ora 1:59 EEST - să-ți faci predicția pentru fiecare fază a campionatului și să câștigi cota parte din fondul de premiere de 1 milion de euro pus la bătaie de NetBet cu ocazia evenimentului.

Cum înregistrezi pronosticul tău

În primul rând, trebuie să-ți faci un cont NetBet (dacă nu ai încă) folosind acest link, trebuie să-ți verifici contul (procedura este simplă, este descrisă în detaliu aici), și să faci o depunere de bani reali în contul tău.
Apoi, trebuie să vizitezi pagina promoției și să alegi fiecare echipă care crezi că va câștiga meciurile din faza grupelor, optimi, sferturi, semifinale și finală prin formularul pus la dispoziție.
 
Pronostic de 1 milion euro NetBet EURO 2020
 
După ce ți-ai înregistrat și confirmat predicția, primești un email de confirmare pe care ar trebui să-l păstrezi ca memento. Apoi, tot ce rămâne de făcut este să te uiți la meciurile unul câte unul, eventual să și pariezi pe câștigătorul lor, și să-ți susții echipele preferate până la finală.
La sfârșitul promoției, fiecare predicție care a fost corectă din cap până-n coadă va primi cota parte din fondul de premiere de 1 milion de euro.
 

Termeni și condiții

  • Îți poți înregistra pronosticul pentru EURO 2020 (2021?) în perioada 1 mai - 11 iunie 2021, ora 1:59 EEST
  • Pentru a putea înregistra un pronostic, trebuie să ai un cont NetBet cu verificarea completată și cel puțin o depunere de bani reali în cont.
  • Poți înregistra doar un singur pronostic cu contul tău
  • Trebuie să selectezi primele trei echipe clasate în fiecare grupă, apoi câștigătorii optimilor, sferturilor, semifinalei, finalei, respectiv câștigătorul Campionatului European de Fotbal 2020.
  • La sfârșitul promoției, fiecare pronostic corect va primi cota parte din fondul de premiere de 1 milion euro.
  • Câștigătorii vor fi desemnați în cel mult 7 zile de la sfârșitul promoției
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus