Promoții explozive de sărbători la WinMasters!


Azi-mâine anul se-nnoiește… dar până atunci, mai avem o săptămână de vacanță de sărbători. De ce n-ai petrece măcar o parte din această vacanță cu WinMasters? Iată câteva motive pentru care merită să-ți vizitezi contul WinMasters în fiecare zi între Crăciun și Bobotează în cadrul promoției Christmas Factory.

Christmas Factory la WinMasters

Christmas Factory este un întreg pachet de promoții oferite de cazinoul online WinMasters cu oferte și beneficii în fiecare zi. Beneficiile includ rotiri gratuite la păcănelele de Crăciun din oferta cazinoului, oferte la depunere și oferte cashback de care poți beneficia până în prima săptămână din anul 2022.

Iată detaliile:

Oferte valabile între 15 decembrie - 6 ianuarie

  • 2021 Xmas Fever - pentru fiecare 250 de lei rulați la jocurile de Crăciun adunate pe pagina promoției (lista include jocuri EGT, NetBet, iSoftBet și multe altele) primești 10 rotiri gratuite fără depunere la Fruit Shop Christmas de la NetEnt
  • Live Casino Missions - la fiecare 350 de lei jucați la mesele de Ruletă Live, Blackjack Live și Show-uri Live de pe pagina promoției primești 10 rotiri gratuite fără depunere la Aloha! Christmas Edition de la NetEnt

Oferte valabile din 24 decembrie

  • New Year Booster - depune 100 de lei în fiecare zi între 24 decembrie 2021 - 6 ianuarie 2022 folosind codul de bonus NEW-YEAR-BOOSTER sau alege „Cadou” de lângă câmpul „Cod bonus” și primești 100 de rotiri gratuite la Aloha! Christmas Edition
  • Santa’s Gifts - deschide jocul de păcănele cu fructe Fruit Shop Christmas Edition între 24 și 26 decembrie și primești 10 rotiri gratuite fără depunere din partea Moșului! Oferta valabilă o singură dată pe zi!
  • Welcome 2022 Cashback - valabil în perioada 24 decembrie 2021 - 2 ianuarie 2022 - joacă la mesele de Ruletă Live, Blackjack Live sau Show-uri Live de pe pagina promoției. Dacă nu ai noroc, WinMasters îți oferă 10% din pierderi înapoi sub forma unui Cashbak!

Ofertă valabilă în noaptea dintre ani

  • Jingle Spins - Dacă deschizi jocul de păcănele cu animale Jungle Spin în perioada 31 decembrie 2021 - 2 ianuarie 2022, primești automat un set de 10 rotiri gratuite fără depunere la joc. Ofertă valabilă o singură dată pe zi!

Dacă planurile tale de sărbători includ jocuri de păcănele sau jocuri de cazinou live, nu rata oferta WinMasters care îți poate face Sărbătorile de iarnă mai Fericite!
 

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus