Primul jackpot de milioane pe 2022, înregistrat la slotul Joker Millions!


Noul an abia a început și deja a schimbat un destin – suntem încântați să vă prezentăm primul jackpot incredibil revendicat la început de 2022. Slotul Joker Millions, unul dintre cele mai populare jocuri de păcănele cu jackpot progresiv din portofoliul Yggdrasil Gaming a plătit puțin peste 6 milioane de € zilele trecute.

Acesta este al doilea cel mai mare jackpot atins și revendicat vreodată în istoria slotului Joker Millions, conform datelor furnizate de dezvoltator într-un comunicat de presă.

Detalii preliminare despre câștig

La ora actuală, nu avem multe detalii despre identitatea jucătorului devenit multimilionar peste noapte – ceea ce știm este că jackpotul a fost înregistrat la cazinoul NordicBet de un parior finlandez. Acesta juca de pe mobil la Joker Millions atunci când rolele s-au oprit la suma incredibilă de €6,026,737.

Joacă jocuri Yggdrasil la

24-04-2024
Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Evaluare Cazino
1.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
2.
100% până la
1000 RON
150
rotiri gratuite
3.
100% până la
1500 RON
5 tokenuri Jackpot Poker și 200
rotiri gratuite

Pentru cei care nu știu, Yggdrasil deține o rețea importantă de jackpoturi progresive din care face parte și iconicul Joker Millions, un joc de păcănele ca la aparate cu fructe, șeptari și jokeri. Deși acesta este titlul care deschide anul 2022, trebuie menționat și faptul că, în 2021, aceeași rețea a plătit nu mai puțin de €39,924,077.04 în jackpoturi locale.

Devine astfel evident de ce mulți pariori de peste hotare, dar și din România, aleg sloturi de la Yggdrasil – alături de Joker Millions, se pot revendica jackpoturi progresive de milioane de euro și la Holmes and the Stolen Stones, Empire Fortune, Owzin’s Jackpots, Dr. Fortuno, Jackpot Raiders, Jackpot Express, Frost Queen Jackpots și Atlantean GigaRise.

Joker Millions, un fenomen la nivelul industriei de iGaming

Joker Millions screenshot

Joker Millions este, fără dar și poate, unul dintre cele mai recunoscute sloturi cu jackpot progresiv și ocupă un loc de cinste alături de alte titluri din aceeași categorie ca Mega Fortune, Mega Moolah sau Divine Fortune.

Joker Millions are un design vintage, tradițional, inspirat din aparatele mecanice regăsite în cazinourile vechi, însă interfața are și anumite elemente moderne (de exemplu simbolurile redate în 3D). Joker Millions are avantajul de a putea fi încercat de orice parior, având o miză minimă de doar €0.25 per rotire (sau echivalentul în RON) și urmează o structură clasică de 5 role, 3 rânduri și 25 de linii de plată.

Pe role regăsim simboluri old-school cunoscute – clopote aurii, pepeni, cireșe, prune, lămâi și portocale, alături de cifra 7 norocoasă – aceasta plătește de 300x valoarea mizei în combinațiile de 5 pe o linie de plată activă. Slotul oferă și o funcție bonus, Freeze and Respin – când este declanșată, simbolurile implicate în combinații câștigătoare „îngheață” (adică rămân fixate), iar rolele se rotesc din nou. Re-rotirile vor continua atât timp cât apar simboluri frozen, astfel că pariorii obțin și mai multe șanse de câștig.

Slotul oferă și multiplicatori începând de la 2x până la 5x de fiecare dată când obții pe o coloană 3 simboluri de același tip. Însă, de departe cea mai spectaculoasă funcție este Jackpot Spin, declanșată de 5 simboluri joker oriunde pe role. Vei primi câștiguri misterioase între 5 și 2500 de credite, dar și șansa de a obține marele jackpot progresiv, dacă ai norocul să apară simboluri joker pe toate cele 15 spații libere de pe role.

Jackpotul progresiv Joker Millions începe de la suma de €100,000, dar ajunge frecvent la valori de 6 sau 7 zecimale (€3 000 000 în medie).

Declarații oficiale

Stuart McCarthy, Director de Produs și Programe la Yggdrasil, a declarat – Nu am fi putut cere un mod mai bun de a întâmpina acest nou an – iată că Joker Millions dovedește din nou cât de profitabil poate fi pentru un jucător norocos. Avem o mare lichiditate în cadrul produselor noastre JP și este foarte satisfăcător pentru noi să vedem că jucătorii se bucură de slotul nostru cu jackpot progresiv la atâția ani după lansarea sa. Dacă luăm în calcul și succesul titlurilor noastre cu jackpot mai recente ca Frost Queen Jackpots sau Atlantean GigaRise, este clar pentru noi că am reușit să dezvoltăm o formulă de succes aici, la Yggdrasil.”

Paul Malt, Director de Jocuri și Studio la grupul Betsson, a adăugat – „Noi toți, la grupul Betsson, am dori să transmitem sincere felicitări acestui client al cazinoului NordicBet și câștigător de jackpot! Suntem absolut extaziați să fim gazda acestei rotiri norocoase și abia așteptăm să vedem ce a mai pregătit anul 2022 pentru jucătorii ce își încearcă norocul la sloturile noastre cu jackpot progresiv.”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus