Pragmatic Play te îmbogățește în noul slot Piggy Bank Bills!


Aveai o pușculiță în formă de porcușor când erai mic în care strângeai conștiincios câțiva lei? Ei bine, acum, la maturitate, nu mai trebuie să o faci, ci poți fi premiat de porcușorii bogați în doar câteva rotiri în noul slot Pragmatic Play, Piggy Bank Bills.

Piggy Bank Bills are un design inspirat din desenele animate cu Ms. Piggy și o temă interesantă, în care luxul aurului și al bancnotelor se întrepătrunde cu un potențial de câștig la fel de exploziv.

Deschide pușculița norocoasă și vei fi premiat!

Piggy Bank Bills este un video slot cu 6 role, 3 rânduri și 9 linii de plată, lansat pe 7 octombrie 2021 în rețeaua de cazinouri partenere Pragmatic Play. Găsești și în România o selecție extinsă de jocuri de la Pragmatic Play – sute de titluri te așteaptă la cazinouri licențiate mari ca MagicJackpot, Maxbet sau Unibet.

Piggy Bank Bills este alegerea perfectă pentru pariorii pasionați de sloturile inspirate din benzi desenate, iar soundtrack-ul amuzant din fundal, care aduce aminte de un desen animat, completează perfect acțiunea de pe role.

În plus, atunci când se declanșează un câștig, Pragmatic Play ne surprinde cu un alt efect vizual comic – unii porcușorii implicați în combinația câștigătoare se apropie de jucător, ridicând un pahar de vin în aer,  ca și cum ar ține un toast, alături de un teanc de bancnote. Mai mult, când obții jocuri gratis, se aude o sirenă iar întreg ecranul se umple de bancnote.

Noul titlu Pragmatic Play emană lux și extravaganță și le oferă jucătorilor o atmosferă relaxantă, dar incitantă în același timp – tot ce ai de făcut pentru a obține câștiguri impresionante este să nimerești bancnote de același tip.

Slotul oferă 10 simboluri speciale diferite, mai precis 10 tipuri de bancnote, însă pe role vei vedea doar câte o jumătate a fiecăreia – scopul tău este să găsești și cealaltă jumătate și să obții o bancnotă întreagă. Acest stil unic de premiere pe role este specific creațiilor Pragmatic Play, dezvoltatorul concentrându-se mereu pe aspecte ca inovație sau creativitate.

Joacă Jocuri Pragmatic Play la

25-04-2024
Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Evaluare Cazino
1.
Până la
1200 RON
300
rotiri gratuite
2.
100% pana la
1000 RON
300
rotiri gratuite
3.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
4.
100% până la
2000 RON
5.
100% până la
1000 RON
150
rotiri gratuite
6.
100% până la
1500 RON
5 tokenuri Jackpot Poker și 200
rotiri gratuite
7.
100% până la
1500 RON
150
rotiri gratuite

Jocul ne oferă și un simbol wild – atunci când apare, substituie toate celelalte simboluri iar, dacă apare alături de o bancnotă, îți oferă câștiguri explozive pentru că va plăti valoarea înscrisă pe bancnotă în bani reali.

Regăsim și 3 funcții bonus care îi au în centru tot pe porcușorii bogați  – Piggy Bonus (declanșează rotirile gratuite), Piggy Win (transformă 2 sau mai multe combinații pierzătoare într-un câștig) și Piggy Wilds (adaugă până la 4 simboluri wild aleatoriu pe role).

Piggy Bank Bills este cel mai nou titlu din portofoliul Pragmatic Play. Alte lansări recente interesante ale dezvoltatorului sunt Treasure Wild, Starlight Princess și Chilli Heat Megaways, dar poți găsi până la 200 de titluri în portofoliul său. Pragmatic Play lansează jocuri noi cu o frecvență destul de mare – circa 5 sloturi pe lună.

Declarații oficiale

Yossi Barzely,  Chief Business Development Officer la Pragmatic Play a declarat – „Am lansat multe sloturi inspirate de tema banilor, dar niciunul nu este ca Piggy Bank Bills. În spatele scenei, echipa noastră s-a ocupat de partea de inovație pentru a facilita crearea unui slot cu un design cu adevărat original și sperăm că acest titlu va fi un succes pentru audiența noastră.“

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus