Pragmatic Play donează 40 000 de euro pentru cauze umanitare


Pragmatic Play impresionează prin eforturi caritabile în valoare de peste 40 000 de € în trimestrul 3 al anului 2021. Dezvoltatorul a donat această sumă mai multor organizații umanitare și de protecție a animalelor din Malta, Gibraltar și România.

Pragmatic Play este un furnizor cunoscut de jocuri de cazino (sloturi, jocuri cu dealer live, bingo și sporturi virtuale), prezent și pe piața din România, cu un sediu la București, alături de celelalte sucursale din Malta, Insula Man și Gibraltar.

Conform declarațiilor oficiale, Pragmatic Play consideră că este responsabilitatea sa de a da înapoi comunității locale prin donații către ONG-uri și organizații de caritate și a-i ajuta pe cei nevoiași. Misiunea Pragmatic Play este de a fi un contribuitor activ în societate, motiv pentru care organizează frecvent activități de CSR sau Corporate Social Responsibility.

Jocuri Pragmatic Play

Joacă păcănele Pragmatic Play la

25-04-2024
Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Evaluare Cazino
1.
Până la
1200 RON
300
rotiri gratuite
2.
100% pana la
1000 RON
300
rotiri gratuite
3.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
4.
100% până la
2000 RON
5.
100% până la
1500 RON
150
rotiri gratuite

Ce organizații au fost ajutate de Pragmatic Play?

Cei 40 000 de € au fost împărțiți între mai mulți beneficiari din România, Malta și Gibraltar.

Suma de 7000 de € a fost donată unei organizații pentru animale fără adăpost din afara Bucureștiului, Homeless Animal Hospital, cu scopul de a le îmbunătăți acestora calitatea vieții, de a oferi sprijin material pentru tratamentele medicale de care au nevoie și a le ajuta să-și găsească stăpân.

10 000 de € au fost donați asociației ANAIS din România, o organizație non-profit fondată în 2011 cu scopul de a promova și a apăra drepturile persoanelor abuzate (femei, tineri și copii). Ca răspuns la această donație generoasă, la rândul său, asociația a ținut workshop-uri informaționale și educaționale pe tema violenței domestice pentru angajatele de la Pragmatic Play.

Următoarea organizație vizată de activitățile de CSR ale Pragmatic Play a fost Step Up for Parkinson’s din Malta, un ONG caritabil cu scopul de a îmbunătăți calitatea vieții persoanelor cu boala Parkinson din comunitatea locală. Aceasta a primit o donație generoasă de 5000 de €.
Alți 10 000 de € au fost direcționați către YMCA Malta, o organizație non-profit care oferă găzduire și servicii de consiliere persoanelor fără adăpost.

Donatii caritabile Pragmatic Play

La aceasta s-a adăugat o ultimă donație în valoare de 11 000 de £ către Calpe House, o organizație din Gibraltar care oferă susținere pacienților și însoțitorilor trimiși în UK de către Gibraltar Health Authority.

Nu este prima dată când Pragmatic Play se implică în cauze sociale

Mai devreme în acest an, mai precis în luna iunie 2021, Pragmatic Play a mai făcut o donație semnificativă de 10 200 de £ către o organizație caritabilă din Gibraltar care luptă împotriva cancerului (Cancer Relief), cu scopul de a o ajuta să acopere costurile de training pentru întreg anul.

Mai mult, Pragmatic a mai donat și în luna mai a anului 2021 suma de 21 000 de € către Fundația Filantropică Metropolis din București, un ONG dedicat protecției copiilor separați de părinții lor și reintegrării acestora în societate.

Declarații oficiale

Întrebat de donația către organizația YMCA Malta, CEO-ul Pragmatic Play, Julian Jarvis a ținut să menționeze că – “Ultimele 18 luni ne-au demonstrat faptul că oamenii din toate păturile sociale pot suferi în același timp, însă nimeni nu a suferit mai mult decât persoanele fără adăpost. Având în vedere faptul că sănătatea mintală ocupă un loc din ce în ce mai important în viețile noastre, YMCA Malta a fost destinația perfectă pentru donația noastră, o organizație apreciată pentru gama largă de servicii pe care le acordă persoanelor dezavantajate.”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus