Pragmatic Play crește plafonul de premiere Drops & Wins la €1 000 000 lunar


Pragmatic Play, un furnizor de software important pe piața de iGaming din România, regăsit la cele mai mari cazinouri licențiate din țara noastră ne aduce o nouă surpriză de sezon – promoția sa, Drops&Wins, va oferi premii și mai mari, în valoarea de 1 000 000 de €.

Pentru cei care nu știu, Drops&Wins este unul dintre cele mai complexe și profitabile sisteme de premiere oferite de furnizor jucătorilor și cazinourilor partenere. Vorbim de premii cash de mii de euro în fiecare zi în cadrul turneelor sale la sloturi și cazino live.

La Drops&Wins participă cele mai celebre sloturi ale dezvoltatorului (The Dog House Megaways, Big Bass Bonanza), dar și lansări noi ca Gates of Olympus și Starlight Princess, alături de jocuri de masă ca ruletă, blackjack și baccarat, dar și game show-uri ca Mega Ball. Celebra promoție se menține și în sezonul de iarnă și promite jucătorilor din întreaga lume cele mai mari premii de până acum.

Joacă păcănele cu Drop & Wins la:

26-04-2024
Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Evaluare Cazino
1.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite
2.
Pachet de bun venit
2400 RON
600
rotiri gratuite
3.
100% până la
1000 RON
150
rotiri gratuite
4.
100% până la
1500 RON
5 tokenuri Jackpot Poker și 200
rotiri gratuite
5.

Mai multe detalii despre Drops&Wins de la Pragmatic Play

Pragmatic Play oferă atât premii cash zilnice (Prize Drops), cât și săptămânale, în turneele de sloturi și cazino live Drops& Wins. Premiile zilnice sunt acordate complet aleatoriu iar orice pariu eligibil în bani reali la unul dintre jocurile participante poate aduce un premiu care începe de la €1000.

Mai mult, în fiecare lună, în Drops & Wins sunt incluse noi titluri din portofoliul dezvoltatorului iar în această iarnă vor putea fi revendicate premii lunare de până la €1 000 000, cel mai mare fond de premiere de până acum. Zeci de bonusuri cash pot fi obținute la cele mai populare sloturi și jocuri live de la Pragmatic Play – Fruit Party, Chilli Heat Megaways, Chicken Drop, Blackjack One, Mega Roulette sau Dragon Tiger.

Fiecare turneu de live cazino premiază în medie €5000 săptămânal, în timp ce turneele la sloturi te răsplătesc cu cel puțin €10 000 săptămânal.

Unul dintre cele mai mari fonduri de premiere oferite de un dezvoltator

Promoția Drops&Wins a fost creată exclusiv de Pragmatic Play și oferă unul dintre cele mai mari fonduri de premiere din lume sponsorizate 100% de un dezvoltator de software la cazino. Jackpoturile sunt împărțite 50/50 între sloturi și cazinouri live, astfel că participanții au șanse egale, indiferent ce tip de joc îi atrage.

Ediția de iarnă va începe oficial între 17 Noiembrie și 9 Februarie 2021, timp în care jucătorii pot obține până la 1 000 000 de €. Dezvoltatorul a mai precizat că nu intenționează să oprească promoția prea curând și că rămâne dedicat bazei sale de clienții, scopul Pragmatic Play fiind de a oferi entertainment la cel mai înalt nivel.

Ediția de iarnă Drops&Wins aduce o schimbare binevenită – funcția Prize Drops menționată mai sus va fi inclusă acum în toate jocurile din portofoliul său de live cazino iar orice pariu în bani reali care se califică la promoție poate aduce o rotire sau o împărțire de cărți în valoare de mii de euro.

Un joc de cazino live mult așteptat din portofoliul Pragmatic care va oferi aceste Prize Drop-uri este Sweet Bonanza Candyland, alături de alte titluri live populare ca Mega Roulette și Blackjack Azure.

Declarații oficiale

Yossi Barzely, Chief Business Development Officer la Pragmatic Play, a declarat – “Funcția Drops and Wins a fost bine primită atât de jucători, cât și de operatori încă de la începuturile sale. Ideea din spatele Drops and Wins a fost simplă, dar profundă - am încercat să le oferim jucătorilor mai mult din acel sentiment pe care îl caută atunci când joacă sloturile noastre - sentimentul câștigător. Prin adăugarea Prize Drops-urilor la oferta noastră de cazino live, considerăm că vom oferi o nouă dimensiune de entertainment acestui produs incredibil. Sweet Bonanza Candyland cu siguranță va face furori când se va lansa în noiembrie, iar, prin includerea Prize Drops-urilor, ne propunem să facem un produs deja de succes să fie și mai bun.”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus