Ponturi WTA Toronto, Haddad Maia – Halep, 14-08-2022


Trecem în revistă finala de la WTA Toronto, acolo unde Simona Halep va lupta pentru trofeu cu brazilianca Beatriz Haddad Maia. Meciul este programat pe arena centrală și va începe după ora 20:30. Mai multe amănunte de la duelul Haddad Maia – Halep, dar și pariurile gândite, în cele de mai jos.

2 - (victorie Simona Halep)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.50
Total game-uri meci – peste 19,5
100% până la 500 RON
Cota: 1.58

Beatriz Haddad Maia: Formă sportiv

Beatriz Haddad Maia a fost în mare formă la Toronto. Brazilianca a reușit un nou parcurs bun și s-a calificat într-una din cele mai importante finale din carieră. Brazilianca în vârstă de 26 de ani a avut un an bun, cu meciuri solide pe fiecare suprafață. Iar locul în ierarhia mondială nu e deloc întâmplător, 25 WTA!

Haddad Maia a jucat și pe iarbă două finale, din care una câștigată, la Birmingham. Iar pe hard, rezultatele au fost bune și în primăvară. Dar în ultimele luni, jocul tenismenei din America de Sud a fost la un nival foarte ridicat.

Aici, la Toronto, Maia a avut un parcurs foarte solid. Cu victorii la jucătoare de top, cea mai răsunătoare fiind cea împotriva liderului mondial, Iga Swiatek. Dar și succes în fața lui Fernandez, Bencic sau Pliskova, alte nume importante din circuit. Serviciul i-a funcționat bine braziliencei, la fel ca și lovitura de forehand.

Finala se anunță poate cel mai greu meci. Mai dificil chiar și decât disputa cu Swiatek, însă cu moralul la cote maxime, Maia va încerca să își treacă în cont cel mai important trofeu din carieră. Nu ar fi exclus să vedem un nou set decisiv!

Simona Halep: Formă sportiv

Simona Halep a reușit un nou turneu bun în Canada. Dubla campioană la mastersul canadian, românca a reușit să se califice pentru a patra oară în ultimul act la Openul Canadei. E cea de-a doua finală pentru Halep în acest an, după cea de la Melbourne.

Și prima WTA 1000, după Roma, 2020. Va fi a 42-a finală din cariera jucătoarei din România. Și cea de-a 18 din categoria masters. Cu accederea în finala de la Toronto, Halep și-a asigurat revenirea în top 10. Unul din obiectivele din acest an.

Iar un succes în meciul cu Haddad Maia, Simona va urca până pe treapta a 6-a. Drumul până în finală nu a fost cel mai ușor, mai ales în ultimele două partide. În semifinale, contra Jessicăi Pegula, Simo a revenit de la 0-1 la seturi. După un prim set mai slab, sportiva din România a ridicat mult nivelul jocului și s-a impus cu 6-3, 6-4.

Cu 23 de titluri în palmares, Simona vizează încă un trofeu masters. Al treilea în Canada. Meciul din finală nu va fi deloc ușor, dar dacă Simo va reuși să își mențină nivelul de concentrare, are șanse mari să triumfe din nou la Openul Canadei.

Meciuri directe Haddad Maia – Halep

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit de trei ori, iar scorul este de 2-1 în favoarea româncei. Ultimele două dueluri au avut loc în acest an. La Australian Open, Simo s-a impus categoric, cedând doar două game-uri, în timp ce brazilianca și-a luat revanșa pe iarba de la Birmingham, impunându-se cu 2-1 la seturi.

Ponturi Pariuri Haddad Maia – Halep

2 - (victorie Simona Halep) – cota 1,50 (Superbet)

Simona Halep pleacă favorită în finala de la Toronto. Experiența este de partea româncei, care e la a 18-a finală masters din carieră. Publicul e de partea Simonei, iar acest aspect s-ar putea dovedi decisiv. Chiar dacă va avea de luptă, noi mizăm pe forma foarte bună arătată de Simo și pe succesul acestuia.

2 - (victorie Simona Halep)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.50

Total game-uri meci – peste 19,5 – cota 1,58 (Fortuna)

Credem că meciul nu va fi unul deloc scurt. Maia a jucat și ea foarte bine, câștigând în fața unor tenismene la fel de bine cotate sau chiar peste Simona. Nu ar fi exclus să avem cel puțin un set cu prelungiri sau tie-break, astfel că mizăm pe minimum 20 de game-uri disputate în finala de la Toronto.

Total game-uri meci – peste 19,5
100% până la 500 RON
Cota: 1.58
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus