Ponturi Superliga, CFR Cluj – FC Botoșani, 14-08-2022


Duminică, 14 august, sunt mai multe meciuri programate în Superliga, iar noi trecem în revistă duelul dintre CFR Cluj și FC Botoșani, din cadrul rundei a patra. Partida este programată pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, de la ora 18:30. Mai multe detalii de la disputa CFR Cluj – FC Botoșani, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos.

Total goluri meci – 1-3 - (în meci se vor marca minimum 1 gol, maxim 3)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.38
Pauza SAU Final X
100% până la 500 RON
Cota: 1.70

CFR Cluj: Formă echipă

CFR Cluj a reușit să se califice în play-off-ul Conference League. Campioana României a trecut la limită de Sahtior Soligorsk, scor 1-0. Singurul gol al meciului a fost reușit de Jefte, în minutul 37. O victorie în stilul lui Dan Petrescu, dar atât de importantă.

Mai ales în situația în care CFR Cluj a ieșit rapid din preliminariile Ligii și Conference e singura opțiune de a juca sezonul acesta în cupele europene. Ultimul hop va fi Maribor, campioana Sloveniei. Dar până la tur, de săptămâna viitoare, clujenii vor un nou succes în campionat. Iar partida nu va fi una deloc ușoară.

Ardelenii vor primi vizita celor de la FC Botoșani, una din formațiile neînvinse în primele patru etape din Superliga. Campioana a jucat foarte bine în meciurile din Gruia, în acest sezon. Marcând de fiecare dată și câștigând patru din cele 5 dispute.

Campioana va avea 48 de ore la dispoziție pentru a se reface, dar cu siguranță Dan Petrescu va schimba primul 11. În ultimul meci, e drept, contra lanternei, clujenii au marcat de patru ori. Dacă va fi atentă, CFR poate obține a patra victorie a sezonului.

FC Botoșani: Formă echipă

FC Botoșani rămâne neînvinsă după primele patru etape din Superliga. Moldovenii au remizat în ultima rundă, 1-1 cu o altă formație care nu a cunoscut gustul eșecului, Farul Constanța. Botoșănenii sunt pe 5, cu 8 puncte acumulate. La doar un punct distanță în spatele liderului și adversarului din această rundă.

Trupa antrenată de Mihai Teja a arătat un fotbal foarte bun. Asta în ciuda pierderilor mai multor jucători de bază în această vară. În schimb, stilul de joc a formației din Botoșani a rămas același.

Asta și pentru că Teja e un antrenor cu o filozofie de joc asemănătoare cu cea a lui Marius Croitoru. Mailat, Mateus sau tânărul închizător venit împrumut de la FCSB, Ovidiu Perianu s-au remarcat în cele patru etape jucate. 6 goluri marcate și patru încasate, e bilanțul moldovenilor după cele patru runde.

Meciul din Gruia se anunță greu. Dar botoșănenii vor veni cu gândul să facă un nou meci bun. Și de ce nu, să iasă cu măcar un punct în urma duelului cu campioana României.

Meciuri directe CFR Cluj – FC Botoșani

În cele două partide din sezonul trecut, moldovenii au avut câștig de cauză. Cu o victorie, 1-0 și o remiză, 1-1.

Formații probabile CFR Cluj – FC Botoșani

CFR Cluj: Bălgrădean – Manea, Burcă, Graovac, Camora– Deac, Bordeianu, Fofana – Petrila, Debeljuh, Păun.

FC Botoșani: Pap – Sno, Dican, Șeroni, Țigănașu – Perianu, Mussis – Mateus, Tisdell, Mailat – Camara.

Ponturi Pariuri CFR Cluj – FC Botoșani

Total goluri meci – 1-3 - (în meci se vor marca minimum 1 gol, maxim 3) – cota 1.38 (Superbet)

Cred că numărul reușitelor va fi într-un număr scăzut. CFR nu e la cote înalte din punct de vedere a prospețimii fizice, astfel că va juca cu atât mai mult la rezultat. Moldovenii vor încerca să nu greșească în apărare, astfel că ne așteptăm la un număr de goluri care să se încadreze în intervalul indicat.

Total goluri meci – 1-3 - (în meci se vor marca minimum 1 gol, maxim 3)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.38

Pauza SAU Final X – cota 1,70 (Fortuna)

Credem că misiunea clujenilor va fi mai grea decât în partida din Europa. Botoșani e o nucă greu de spart și va veni în Gruia să obțină un rezultat pozitiv. Nu ar fi exclusă o surpriză, dar noi mizăm pe un rezultat indecis, fie la capătul primelor 45 de minute sau la finalul partidei!

Pauza SAU Final X
100% până la 500 RON
Cota: 1.70
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus