Ponturi Roland Garros, Musetti – Tsitsipas, 24-05-2022


Analizăm meciul dintre italianul Lorenzo Musetti și grecul Stefanos Tsitsipas, din cadrul turului inaugural de la Roland Garros. Partida este ultima a zilei programată pe Philippe Chatrier și va începe după ora 21:45, ora României. Mai multe detalii de la confruntarea Musetti - Tsitsipas, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos.

0-3 - (victorie 3-0 la seturi Stefanos Tsitsipas)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.67
Total game-uri meci - sub 36,5
100% până la 500 RON
Cota: 1.47

Lorenzo Musetti: Formă jucător

Lorenzo Musetti e unul din cei mai talentați jucători din circuit. La doar 20 de ani, italianul a arătat că are mare calitate, dar încă e departe de potențialul pe care îl deține. Momentan, locul 66 pentru tenismenul din peninsulă, care se simte foarte bine pe suprafața roșie.

De altfel, italianul a făcut tur patru la Roland Garros anul trecut, când era eliminat în 5 seturi de către liderul mondial și câștigătorul turneului, Novak Djokovic. În acest an, evoluțiile italianului pe suprafața roșie nu au fost cele mai bune, dar Lorenzo a reușit câteva rezultate ok.

Tur trei la Barcelona și Madrid, cedând de fiecare dată în fața unor jucători de top din circuit, Diego Schwartzman și Alexander Zverev. După turneul din capitala Spaniei, Musetti nu a mai evoluat. Italianul s-a retras din meciul cu Zverev și s-a menajat până la startul celui de-al doilea Grand Slam al anului.

Debutul la ediția din acest an va fi extrem de complicat. Va fi aproape imposibil ca italianul să-și apere punctele cucerite anul trecut. Însă Musetti își va juca șansa în fața lui Tsitsipas și avem toate premisele unui meci spectaculos.

Stefanos Tsitsipas: Formă sportiv

Stefanos Tsitsipas a fost unul din cei mai în formă jucători din această primăvară. Grecul a câștigat titlul la Monte Carlo, apărându-și trofeul cucerit anul trecut. Iar la Madrid și Roma a ajuns până în semifinale, respectiv finală. Un parcurs foarte bun pentru grec pe suprafața roșie, care speră să încheie sezonul de zgură cu o prestație pe măsură la Roland Garros.

De fiecare dată când a cedat, Tsitsipas a pierdut doar în fața unor jucători de top. Alcaraz la Barcelona, în sferturi, Zverev la Madrid și Djokovic în finala de la Roma. Jocul grecului a fost extrem de solid, Stef demonstrând încă o dată că se simte foarte bine pe zgură.

Tsitsipas este finalist la Roland Garros. Grecul a cedat cu mare neșansă anul trecut în ultimul act pe zgura pariziană. Stefanos a avut 2-0 la seturi contra liderului mondial, dar sârbul a revenit fantastic și i-a răpit șansa primului trofeu de mare șlam pentru grec.

Debutul la ediția din acest an de la French Open pare să fie la îndemână. Dar meciul nu va fi așa simplu cum pare la prima vedere. Evident, diferența de valoare e una clară între cei doi tenismeni, iar Tsitsipas nu ar trebui să aibă emoții în a se califica în turul secund.

Meciuri directe Lorenzo Musetti – Stefanos Tsitsipas

De două ori s-au mai întâlnit cei doi jucători până acum, anul trecut, la Acapulco și Lyon, iar grecul s-a impus de fiecare dată.

Ponturi pariuri Lorenzo Musetti - Stefanos Tsitsipas

0-3 - (victorie 3-0 la seturi Stefanos Tsitsipas) – cota 1,67 (Superbet)

Cred că diferența din acest moment se va simți din plin pe terenul de joc. Grecul a jucat foarte solid în această primăvară și cred că poate ajunge din nou în careul de ași a celui de-al doilea Grand Slam al anului. Musetti nu joacă deloc rău, dar la ora actuală nu cred că poate să-i ia set numărului 4 mondial.

0-3 - (victorie 3-0 la seturi Stefanos Tsitsipas)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.67

Total game-uri meci - sub 36,5 – cota 1,47 (Betano)

Cred că partida va fi controlată de către Tsitsipas. Grecul e superior la multe capitole italianului, iar dacă va fi atent, consider că Stefanos se poate impune chiar fără să aibă nevoie de set cu prelungiri sau tie-break. Am ales însă o linie înaltă și nu cred că vom avea mai mult de 36 de game-uri disputate!

Total game-uri meci - sub 36,5
100% până la 500 RON
Cota: 1.47
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus