Ponturi Roland Garros, Kolar – Tsitsipas, 26-05-2022


Încheiem seria pronosticurilor de astăzi de la Roland Garros cu meciul dintre cehul Zdenek Kolar și grecul Stefanos Tsitsipas, din cadrul turului secund a competiției de la Paris. Meciul este ultimul a zilei programat pe Suzanne Lenglen și va începe după ora 18:00, ora României. Mai multe detalii, dar și pariurile pe care le-am gândit, în cele de mai jos.

0-3 - (victorie Tsitsipas 3-0 la seturi)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.30
Total game-uri Tsitsipas – sub 18,5
100% până la 500 RON
Cota: 1.87

Zdenek Kolar: Formă sportiv

Zdenek Kolar e un sportiv din Cehia, în vârstă de 26 de ani. Clasat pe locul 134 ATP, cehul a fost nevoit să treacă de rundele preliminare pentru a ajunge pe tabloul principal de la Roland Garros. E prima sa prezență la un turneu de Grand Slam.

Cehul nu trecuse până în acest an de turul doi din calificările turneele de mare șlam, însă Kolar a obținut și prima sa victorie din carieră la un turneu Gran Slam. În primul tur, Zdenek a trecut de unul din favoriții gazdelor, Lucas Pouille. A fost un meci disputat, decis în patru seturi, dar victoria a fost una meritată.

Jocul nu a fost cel mai bun pentru tenismenul din Cehia. Kolar a comis 8 duble greșeli și a avut un procentaj de reușită destul de scăzut pe prima minge, 72%. Plus 9 mingi de break oferite, din care 5 salvate. Și doar 4 ași.

E clar că Zdenek va avea nevoie de un joc mult mai bun în turul secund pentru a ieși măcar cu fruntea sus din confruntarea cu numărul 4 mondial, Stefanos Tsitsipas. Însă prezența în ce-a doua rundă e deja o performanță pentru jucătorul ceh!

Stefanos Tsitsipas: Formă sportiv

Stefanos Tsitsipas a avut emoții în primul meci de la ediția din acest an de la Roland Garros. Finalistul de anul trecut de pe zgura pariziană a început slab partida contra italianului Lorenzo Musetti și a fost condus cu 0-2 la seturi! Asta după ce în primul act, grecul a ratat trei șanse de la face 5-1!

Musetti s-a impus cu 7-5 în primul act și a închis la patru setul secund, spre uimirea tuturor. Dar grecul nu a cedat și a revenit în joc. Nivelul tenisului lui Stef a crescut, iar adversarul nu a mai câștigat decât 7 game-uri în următoarele trei seturi.

A fost o victorie meritată pentru numărul 4 mondial, dar grecul cu siguranță a fost pus în gardă de startul partidei cu Musetti. E drept, jucătorul italian a fost un adversar mult peste media unui oponent pentru primul tur, dar Tsitsipas trebuie să fie mult mai atent în următoarele partide.

Meciul din turul secund se anunță, teoretic, mai ușor decât prima partidă. Dar grecul nu vrea să mai comită erori și va încerca să închidă de această dată cât mai rapid partida și să își conserve energia pentru rundele următoare!

Meciuri directe Zdenek Kolar – Stefanos Tsitsipas

Va fi primul duel direct între cei doi jucători!

Ponturi pariuri Zdenek Kolar – Stefanos Tsitsipas

0-3 -(victorie Tsitsipas 3-0 la seturi) – cota 1,30 (Superbet)

Cred că nu se mai pune problema ca jucătorul grec să mai cedeze set în acest meci. Tsitsipas va încerca să rezolve cât mai rapid meciul. Kolar nu e nici măcar la nivelul lui Musetti și nu văd cum ar putea să emită pretenții în acest meci. Cota este una mică, dar are șanse mari de reușită și poate fi luată într-un combo cu o miză mai mare!

0-3 - (victorie Tsitsipas 3-0 la seturi)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.30

Total game-uri Tsitsipas – sub 18,5 – cota 1,87 (Betano)

Cred că Tsitsipas se va impune fără nici o emoție în acest meci. Grecul a început mai slab meciul cu Musetti, dar cehul e mult sub nivelul italianului. Dacă va juca cel puțin la fel ca în ultimele trei seturi din meciul anterior, cred cu tărie că Tsitsipas se va impune fără să aibă nevoie de set cu prelungiri sau tie-break!

Total game-uri Tsitsipas – sub 18,5
100% până la 500 RON
Cota: 1.87
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus