Ponturi pariuri Simona Halep - Beatriz Haddad Maia, Australian Open, 20 ianuarie 2022


Total game-uri sub 20,5
Primul pariu fără risc 100% până la 300 RON + 150 rotiri gratuite
Cota: 1.46
Scor corect 2-0 Simona Halep
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.35

Nu avem cum să o omitem pe sportiva noastră numărul 1 din tenis, Simona Halep, care va juca în turul secund la Australian Open împotriva jucătoarei din Brazilia, Beatriz Haddad Maia. Meciul este ultimul al zilei programat pe Rod Laver Arena și va începe după ora 12:00, ora României. În continuare voi detalia partida, iar la final voi oferi și pariurile gândite.

Simona Halep: Forma sportiv

Simona Halep a început extraordinar noul sezon. Sportiva noastră s-a impus în turneul WTA Melbourne, în urmă cu 2 săptămâni, făcând un antrenament excelent înainte de primul turneu de mare șlam al anului.

Doar un singur set a cedat fostul lider mondial pe parcursul competiției. În meciul contra jucătoarei din Elveția, Viktorija Golubic. A fost de altfel, singurul meci mai complicat pe care românca l-a avut în 2022.

E drept, cu excepția lui Golubic și adversara din finala de la Melbourne, Kudermetova, celelalte jucătoare au fost la un nivel mediu spre modest. Dar asta nu ia cu nimic din meritele Simonei, care mai întâi de toate, a arătat un joc solid. Joc cu care poate spera din nou la fazele superioare ale turneului de la Australian Open.

În primul meci de la Melbourne, Halep și-a continuat forma bună din urmă cu două săptămâni și a trecut fără nici o emoție de tenismena franceză, Magdalena Fręch, scor 6-4, 6-3. Românca și-a cedat de 4 ori serviciul, dar a făcut 7 break-uri în fața francezei. Meciul din turul secund se anunță poate mai greu decât cel din runda inaugurală, însă Simona e cu moralul la cote înalte și va încerca să închidă meciul la fel rapid.

Beatriz Haddad Maia: Forma sportiv

Beatriz Haddad Maia este o jucătoare din Brazilia, în vârstă de 25 de ani. Pe locul 83 în ierarhia WTA în acest moment, Beatriz a atins cea mai înaltă poziție în clasament, în urmă cu 4 ani și jumătate, când se poziționa pe locul 58.

Haddad Maia vine după un sezon foarte bun, în care a urcat peste 300 de locuri în clasament. În 2021, sportiva din Brazilia a câștigat nu mai puțin de 76 de meciuri, record în circuit. După o suspendare de 10 luni, din cauza unui test antidoping, Maia a fost nevoită să o ia de la capăt.

Rămasă fără clasament, brazilianca a fost nevoită să evolueze în competiții mult mai slab clasate, dar toată munca depusă a dat rezultate. Beatriz este din nou în top 100 și a reușit pentru a treia oară în carieră să atingă turul secund la Australian Open, după edițiile din 2018 și 2019. Debutul în noul sezon a fost relativ modest, cu 2 victorii în 4 meciuri disputate în Australia.

În primul tur, Haddad Maia a trecut cu greu de Katie Volynets, în vârstă de 20 de ani. A fost un meci decis în 3 seturi, în care Haddad Maia a revenit de la 0-1 la seturi. Statistica a arătat destul de modest pentru Beatriz, cu 14 mingi de break oferit și cu un procentaj de doar 57% al punctelor câștigate cu prima minge.

Meciuri directe Simona Halep vs Beatriz Haddad Maia

O singură dată s-au mai întâlnit cele două jucătoare în circuit. În 2017, la Wimbledon, iar Simona se impunea cu 2-0 la seturi.

Ponturi pariuri Simona Halep - Beatriz Haddad Maia

Voi miza pe un meci bun făcut de sportiva româncă. Halep a evoluat foarte bine în acest start de an și nu cred că va avea probleme în meciul din turul secund de la Australian Open. Haddad Maia a evoluat modest în primul tur și nu văd cum i-ar putea pune probleme sportivei noastre.

Total game-uri sub 20,5
Primul pariu fără risc 100% până la 300 RON + 150 rotiri gratuite
Cota: 1.46

Vom merge pe un pronostic și mai safe, chiar dacă avem o cotă mai mică. Nu sunt foarte multe variante de pariat, în cote decente, dar cu șanse bune de reușită la acest meci. Nu văd cum jucătoarea din Brazilia i-ar putea lua set Simonei. Mai ales la ce au arătat cele două sportive în acest început de an.

Scor corect 2-0 Simona Halep
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.35
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus