Ponturi pariuri Sebastian Baez – Stefanos Tsitsipas, Australian Open, 20 ianuarie 2022


3D5 0-3 (Scor corect seturi 0-3 Tsitsipas)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.65
Total game-uri sub 35,5
Primul pariu fără risc 100% până la 300 RON + 150 rotiri gratuite
Cota: 1.53

Trecem sub lupă din nou meciul numărului 4 mondial, Stefanos Tsitsipas, din turul secund de la Australian Open, contra argentinianului Sebastian Baez. Partida este a 3-a a zilei programată pe Margaret Court Arena și va începe după ora 05:00, ora României. În continuare, voi prefața partida și la final voi oferi și pariurile găsite.

Sebastian Baez: Forma sportiv

Sebastian Baez este un jucător din noua generație. Argentinianul, care a împlinit 21 de ani la finalul anului trecut, s-a remarcat pe zgură, ca orice sud-american. Rezultatele bune din 2021 l-au ajutat pe Baez să prindă un loc în top 8 la Next Gen Finals, turneu destinat celor mai buni jucători sub 21 de ani.

Iar prestațiile de la Milano nu au fost deloc rele. Din contră chiar. Argentinianul a trecut de grupe, unde a concurat cu Musetti, Korda și Gaston, iar în semifinale a cedat în fața câștigătorului turneului, Carlos Alcaraz.

Cum ziceam, zgura e suprafața preferată a tânărului jucător argentinian, dar Baez a făcut bine trecerea și pe hard. Iar debutul în noul sezon a fost cel puțin ok. Sebastian a cedat primele meciuri jucate la ATP Melbourne, în fața unor jucători în formă sau experimentați, dar la Sydney a reușit să ajungă din calificări până în turul secund, fiind învins de Lorenzo Sonego.

În primul său meci din carieră la un Grand Șlam, Baez a avut part de un debut pe măsură. Împotriva spaniolului Albert Ramos-Vinolas, argentinianul a disputat 5 seturi, într-un meci ce a durat 3 ore și jumătate. Un meci ce l-a consumat și emoțional pe argentinian.

Dacă în turul întâi a avut mult de muncă, misiunea din runda secundă va fi mult mai grea. Baez va da peste unul din cei mai buni jucători din circuit și chiar dacă nu are șanse decât teoretice la victorie, orice game câștigat în fața lui Tsitsipas e un bonus.

Stefanos Tsitsipas: Forma sportiv

Grecul a debutat în forță la Australian Open. Tsitsipas a trecut fără să cedeze set de suedezul Mikael Ymer. Am anticipat și noi o victorie fără emoții pentru grec. Chiar dacă meciul a fost la îndemâna lui Stefanos, jocul nu l-a mulțumit în totalitate pe Tsitsipas.

Și spun asta pentru că grecul și-a cedat de două ori serviciul și a oferit 11 șanse de break. Din care 9 salvate. Cifre care nu-i stau deloc în caracter numărului 4 mondial. Dar cu siguranță Tsitsipas va ridica nivelul jocului și nu va mai repeta greșelile din meciul cu Ymer.

Grecul a fost accidentat pe finalul sezonului trecut, motiv pentru care nu a reușit să dispute decât un singur meci la Turneul Campionilor. Nici debutul în noul an nu a fost cel mai bun, dar Tsitsipas va fi și mai concentrat în următoarele partide, iar tenisul său va produce spectacolul așteptat.

Dacă împotriva lui Ymer rezultatul a fost unul perfect, dar jocul nu cel mai bun, acum Stefanos va încerca să ridice nivelul și să arate un tenis cu care să atace titlul la Melbourne. Chiar dacă diferența e foarte mare între cei doi jucători, asta nu-l va împiedica pe grec să abordeze meciul cu cea mai mare concentrare.

Meciuri directe Sebastian Baez vs Stefanos Tsitsipas

Va fi prima confruntare directă între cei doi jucători.

Ponturi pariuri Sebastian Baez - Stefanos Tsitsipas

Stefanos Tsitsipas e mare favorit și trebuie să demonstreze acest lucru în meciul cu Baez. Jocul grecului e superior din toate punctele de vedere, dar mai mult decât atât, numărul 4 mondial trebuie să arate acel joc cu care se poate bate cu șanse reale la titlu. Baez va încerca să iasă cu fruntea sus, dar nu va avea forța să se impună în nici unul din seturi.

3D5 0-3 (Scor corect seturi 0-3 Tsitsipas)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.65

Mizez pe un meci relativ scurt. Tsitsipas e cu multe clase peste Baez, iar jocul său variat va face din plin diferența. Argentinianul va trebui să treacă peste emoțiile unui astfel de partide, în primul rând, iar apoi să încerce să mențină un ritm cât mai bun. Chiar și cu un set cu tie-break și unul cu prelungiri, tot putem avea un pariu verde!

Total game-uri sub 35,5
Primul pariu fără risc 100% până la 300 RON + 150 rotiri gratuite
Cota: 1.53
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus