Ponturi pariuri Richard Gasquet – Botic van de Zandschulp, Australian Open, 20 ianuarie 2022


Min1s1 (Minimum 1 set câștigat de Gasquet)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.50
Min2s1 (minim 2 seturi câștigate de Gasquet)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 2.35

Un alt meci din ziua a 4-a de la Australian Open care mi-a atras atenția e confruntarea dintre francezul Richard Gasquet și olandezul Botic van de Zandschulp. Meciul e programat ultimul al zilei pe terenul cu număr 7 al complexului de la Melbourne și va începe după ora 07:30, ora României. Voi prefața partida în rândurile următoare, iar la final voi oferi și pariurile gândite.

Richard Gasquet: Forma sportiv

Richard Gasquet e unul din cei mai experimentați jucători din circuit. Ajuns la 35 de ani, francezul nu a mai reușit sezonul trecut să se ridice la nivelul așteptărilor. Nici accidentările nu i-au dat pace lui Gasquet, dar talentul încă îl ajută pe francez.

Gasquet a fost unul din cei mai talentați jucători din generația sa și aici vorbim de jucători precum Nadal, Monfils, Berdych sau Wawrinka. Chiar dacă sezonul trecut nu s-a mai ridicat la nivelul așteptărilor, Richard a demonstrat în meciul din primul tur de la Australian Open, că atunci când e în într-o formă fizică bună, încă poate etala un tenis excepțional.

În partida contra compatriotului mult mai tânăr, Ugo Humbert, Gasquet a reușit să revină de la 0-1 la seturi și s-a impus în fața unui jucător care a jucat bine în acest start de sezon. Iar cifrele din jocul din urmă cu două zile arată foarte bine. Doar 4 mingi de break oferite, un procentaj de aproape 80% al mingilor câștigate cu primul serviciu și 12 ași.

Cu siguranță victoria i-a redat încrederea de care avea nevoie, iar Gasquet va aborda meciul din turul secund cu un moral ridicat. Va fi o misiune dificilă în fața uriașului din Olanda, dar francezul are toate armele necesare pentru a se impune.

Botic van de Zandschulp: Forma sportiv

Botic van de Zandschulp este o figură nouă în circuitul ATP. Sau mai bine zis, olandezul a scos mai târziu capul în tenisul mare din circuit. Pentru că, până în toamna anului trecut, Botic van de Zandschulp era un necunoscut majorității iubitorilor tenisului.

Olandezul avea doar 5 meciuri jucate la nivel ATP până la începutul anului trecut. Iar explozia a venit la US Open, unde Botic van de Zandschulp a ajuns până în sferturile de finală ale competiției, pornind din calificări. 18 victorii și 13 eșecuri pentru olandez în 2021, care a atins și cea mai înaltă poziție a carierei, locul 57 ATP. Serviciul și lovitura de forehand sunt principalele arme ale olandezului.

După parcursul impresionant de la New York, Botic van de Zandschulp a mai reușit un sfert de finală la Stockholm și semifinale la Sankt Petersburg, ambele turnee în sală. Debutul în noul sezon a fost relativ bun pentru jucătorul din Olanda, care a câștigat două meciuri din cele 4 disputate în Australia.

La Australian Open, Botic van de Zandschulp a câștigat fără emoții partida contra germanului Jann-Lennard Struff, în minimum de seturi. Un debut cum nu se poate mai bun pentru olandez la Melbourne, dar care va avea un meci mult mai greu, decât o arată cotele în runda secundă.

Meciuri directe Richard Gasquet vs Botic van de Zandschulp

Va fi primul meci direct între cei doi tenismeni.

Ponturi pariuri Richard Gasquet - Botic van de Zandschulp

Voi miza pe experimentatul jucător francez. Jocul lui Gasquet din primul tur m-a surprins plăcut, iar la ce calități are Richard, cred că are toate șansele să câștige cel puțin un set în fața unui jucător, care totuși nu are nici pe departe experiența unor turnee de anvergură.

Min1s1 (Minimum 1 set câștigat de Gasquet)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.50

Deși am vrut să merg pe victoria lui Gasquet, voi miza pe două seturi câștigate francez. Încă o dată, repet. Jocul din primul tur a fost solid, victoria a venit în fața unui jucător bun și la acest nivel, va conta mult experiența. Cei mai curajoși, pot merge chiar și pe un succes al fostului număr 7 mondial.

Min2s1 (minim 2 seturi câștigate de Gasquet)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 2.35
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus