Ponturi pariuri Elche – Real Madrid, Cupa Spaniei, 20 ianuarie 2022


Interval de 2-4 goluri (în meci se vor marca între 2 și 4 goluri)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.55
2 solist (Real Madrid se impune)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.45

În Cupa Spaniei / Copa del Rey se dispută două partide astăzi, iar prima se desfășoară pe Estadio Manuel Martínez Valero, între Elche și Real Madrid, cu începe de la ora 20:00. În rândurile următoare voi detalia partida, iar la final voi oferi ponturile pe care le-am gândit.

Elche - Noutăți, forma actuală și echipa probabilă

Elche a ajuns în faza optimilor de finală a Cupei Regelui pentru prima dată după stagiunea 2014-15, dar va trebui să se autodepășească dacă vrea să avanseze mai departe. Los Franjiverdes au fost nevoiți să câștige trei meciuri pentru a ajunge în această etapă a competiției, depășind Leioa, Unionistas de Salamanca și Almeria și, de fapt, au fost victorioși în cinci din ultimele șase meciuri din această competiție.

Elche a triumfat și în ultimele trei meciuri din toate competițiile, învingând Almeria în Copa del Rey pe 6 ianuarie, înainte de a înregistra două victorii consecutive în ligă împotriva Espanyol și Villarreal.

Echipa lui Francisco a urcat pe locul 15 în La Liga datorită victoriilor recente, cu cinci puncte mai departe de zona retrogradării, așa că va aborda în meciul din seara asta cu încredere.

Elche se va confrunta din nou cu Real Madrid în campionat, în acest weekend, iar ultimele două întâlniri recente au fost echilibrate, Los Blancos câștigând cu 2-1 în ambele partide. Punctele au fost împărțite în remiza 1-1 din turul sezonului trecut, în meciul jucat pe Estadio Manuel Martínez Valero.

Echipa probabilă și absenți Elche

Kiko Casilla, Pedro Bigas, Gonzalo Verdu și Lucas Boye au fost accidentați în ultimele partide și se speră ca o parte din ei să revină în lotul pentru meciul din această seară.

  • Echipa probabilă: Werner; Barragan, Roco, Gonzalez, Josema; Fernandez, Guti, Marcone, Piatti; Pastore; Milla

Real Madrid - Noutăți, forma actuală și echipa probabilă

Real Madrid și-a mai adăugat un trofeu în palmares, duminică seara, învingând Athletic Bilbao în finala Supercupei Spaniei, Luka Modric și Karim Benzema marcând golurile victoriei în Arabia Saudită.

Los Blancos se află, de asemenea, în fruntea La Liga, cu cinci puncte mai mult decât pe locul doi, Sevilla, în timp ce în Liga Campionilor se va confrunta cu Paris Saint-Germain, în prima manșă a dublei, în capitala Franţei, la mijlocul lunii viitoare.

Real Madrid a câștigat o singură dată pentru a ajunge în această etapă a Cupei Regelui, cu 3-1 în fața lui Alcoyano, iar antrenorul principal Carlo Ancelotti a dat șansa și altor jucători să evolueze în meciul contra formației din liga a treia.

Albii au câștigat această competiție de 19 ori, dar nu au mai triumfat din 2014, alte competiții fiind prioritare pentru club în ultimii ani.

Echipa probabilă și absenți Manchester United Ancelotti va ținti o tripla în acest sezon, dar nu există nicio îndoială că La Liga și Liga Campionilor vor fi din nou considerate mai importante pentru giganții capitalei, care au pierdut două din ultimele trei meciuri în această competiție specială.

Echipa probabilă și absenți Real Madrid

Ancelotti se confruntă cu câteva probleme de lot. Asensio, Mariano Diaz și Bale încă au probleme medicale, iar Militao e suspendat după roșul încasat în meciul din Supercupă. De asemenea, antrenorul italian va face mai multe modificări în primul 11.

  • Echipa probabilă: Lunin; Vazquez, Nacho, Alaba, Marcelo; Valverde, Casemiro, Camavinga; Rodrygo, Jovic, Hazard

Confruntări directe Elche – Real Madrid

În ultimele 5 partide directe, Real Madrid s-a impus de 4 ori, iar un meci s-a încheiat la egalitate. În ultima partidă, care a avut loc în luna octombrie, madrilenii au câștigat cu 2-1 pe terenul lui Elche.

Ponturi pariuri Elche – Real Madrid

Cu schimbările din primul 11 pe care Ancelotti le va efectua, nu cred că Realul va forța mai mult decât este cazul. Elche a marcat în ultimul meci jucat contra madrilenilor, la fel ca în ultimele 3 partide directe și nu e exclus să marcheze și acum. În ultimele 4 meciuri directe, nu s-a depășit bariera de goluri indicată.

Interval de 2-4 goluri (în meci se vor marca între 2 și 4 goluri)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.55

Chiar și cu mai multe schimbări în primul 11, consider că Real Madrid are forța necesară pentru a se impune în fața lui Elche. Pentru gazde mai important va fi un rezultat pozitiv în campionat, peste 3 zile și tocmai din acest motiv cred că trupa din Madrid se va impune în această seară.

2 solist (Real Madrid se impune)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.45
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus