Ponturi pariuri Cádiz – Espanyol, LaLiga, 18 ianuarie 2022


X2&0-3 (Espanyol nu pierde și se marchează maxim 3 goluri)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.65
PsF 2 (Espanyol conduce la pauză sau câștigă meciul)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 2.05

O nouă zi de ianuarie, o nouă zi de pariuri. Etapa cu numărul 21 din La Liga revine cu partida care va avea loc între formația pregătită de către Sergio, Cadiz, și echipa antrenată de către Vincente Moreno, Espanyol. Meciul este programat pe 18 decembrie, de la ora 22:30, pe Estadio Nuevo Mirandilla, din Cadiz, și va fi arbitrat de către A. Ruiz.

În rândurile următoare voi detalia partida, iar la final voi oferi ponturile pe care le-am gândit.

Cadiz - noutăți, forma actuală și echipa probabilă

Formația pregătită de către Sergio se află într-o formă destul de echilibrată de moment, cu 2 victorii, ambele în Cupa Spaniei, un egal și 2 înfrângeri acumulate în ultimele 5 partide oficiale disputate, atât în campionatul intern, cât și în Cupa Spaniei. De menționat și faptul că în 3 dintre cele 5 partide, formația gazdă de astăzi nu a reușit să marcheze.

Nici în meciurile de acasă, Cadiz nu arată deloc bine. Formația gazdă de astăzi nu a mai reușit să obțină o victorie de la începutul lunii august, partidă în care a reușit să o învingă pe Huesca cu scorul de 2-1 la finalul celor 90 de minute de joc. De astfel, în 5 dintre ultimele 8 partide, trupa lui Sergio nu a reușit să marcheze vreun gol.

Cadiz se prezintă în partida de astăzi destul de montată și încrezătoare, după victoria acumulată în ultimul meci disputat, cel din cupă, partidă în care a reușit să se impună cu scorul de 1-0 în fața lui Gijon, la finalul celor 90 de minute de joc. În momentul de față, trupa gazdă de marți seară se poziționează pe penultimul loc în campionatul intern, cu un total de 14 puncte acumulate, la o distanță de 4 puncte față de primul loc neretrogradabil, ocupat de către Getafe. Nici golaverajul nu arată bine deloc, cu 15 goluri marcate și 34 primite de la startul sezonului regulat.

Obiectivul echipei nu rămâne altul decât evitarea retrogradării și ocuparea unei poziții cât mai înalte în campionat până la finalul sezonului.

Cel mai important jucător pentru echipă rămâne cu siguranță Lozano, cu 5 reușite în actualul sezon, alături de Fernandez, cu 3 goluri înscrise și Espino, cu 2 goluri marcate de la startul sezonului regulat, alți 2 jucători care pot face oricând diferența pe teren în partida de pe 18 decembrie.

Echipa probabilă și absenți Cadiz

Nu vor exista absențe în tabăra formației lui Sergio pentru partida de marți seară.

  • Echipa probabilă: Ledesma – Fali, Cala, Chust, Espino – Chapela, Jonsson, Alarcon, Arzamendia – Lozano, Fernandez

Espanyol - noutăți, forma actuală și echipa probabilă

Și echipa pregătită de către Vicente Moreno se află într-o situație destul de echilibrată, cu 2 victorii, alături de 3 înfrângeri suferite în ultimele 5 partide oficiale disputate, atât în campionat, cât și în Cupa Spaniei. Spre deosebire de adversara din această seară, Espanyol se descurcă destul de bine pe faza de ofensivă, echipa reușind să marcheze o medie de 2-4 goluri per meci în ultimele partide disputate.

În ce ține de situația meciurilor din deplasare, lucrurile stau destul de echilibrate, echipa acumulând 3 victorii în ultimele 5 partide disputate, două în Cupa Spaniei, în fața unor adversari destul de modești și una în campionatul intern, în fața Valenciei.

Cum am menționat și mai sus, nou-promovata din Campionatul Spaniei întâmpină mari probleme în deplasare, acolo unde a reușit să obțină doar 3 puncte.

Trupa lui Moreno revine în continuare cu moralul destul de slab în partida de astăzi, după ce a fost învinsă de către Mallorca, în ultimul meci disputat, în Cupa Spaniei, cu scorul de 2-1 la finalul celor 90 de minute de joc. În momentul de față, Espanyol se poziționează pe locul 11 în campionat, cu un total de 26 de puncte acumulate, la o distanță de doar 7 puncte față de locul 5, ocupat de către Real Sociedad, poziție care asigură implicit un loc de Europa League pentru sezonul viitor. Prin urmare o victorie, este extrem de importantă pentru trupa gazdă de astăzi, deoarece va asigura o poziție mai sigură în campionatul intern. Și golaverajul este unul foarte echilibrat, cu 23 de goluri marcate și 24 primite de la startul sezonului regulat.

Ținând cont de lotul pe care îl deține, obiectivul trupei lui Moreno nu rămâne altul decât acela de ocupa o poziție cât mai înaltă în La Liga până la finalul sezonului.

Cel mai prolific jucător pentru echipă, rămâne cu siguranță Raul de Tomas, care a reușit să marcheze 10 goluri și să ofere 2 pase de gol în cele 19 partide disputate de către acesta.

Echipa probabilă și absenți Espanyol

Pentru meciul de astăzi, antrenorul lui Espanyol nu se va putea baza pe mijlocașul David Lopez, accidentat, alături de Landry Dimata și Oscar Gil, la rândul lor, incerți pentru partida de astăzi.

  • Echipa probabilă (4-2-3-1): Garcia – Vidal, Gomez, Cabrera, Pedrosa – Embarba, Bare, Morlanes, Puado – de Tomas, Moron

Confruntări directe Cádiz - Espanyol

Cele două formații s-au întâlnit de 2 ori în ultimele 12 luni, Espanyol reușind să se impună de fiecare dată.

Ponturi pariuri Cádiz - Espanyol

Ținând cont că formația gazdă întâmpină mari probleme acasă, voi miza pe un meci echilibrat, în care nu vom vedea mai mult de 3 goluri înscrise și în care Espanyol va pleca acasă cu minim un punct trecut în cont.

X2&0-3 (Espanyol nu pierde și se marchează maxim 3 goluri)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.65

Ținând cont de faptul că trupa lui Sergio întâmpină mari probleme de ceva timp, voi miza pe un meci echilibrat între cele 2, cu ocazii mai multe de partea lui Espanyol, partidă în care formația oaspete va reuși să se impună la pauză sau la finalul celor 90 de minute de joc.

PsF 2 (Espanyol conduce la pauză sau câștigă meciul)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 2.05
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus