Ponturi pariuri Andy Murray – Taro Daniel, Australian Open, 20 ianuarie 2022


HS1(-1,5) (Victorie Murray cu HS(1,5)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.47
Total tie-breakuri - sub 0,5
Primul pariu fără risc 100% până la 300 RON + 150 rotiri gratuite
Cota: 1.82

Vom analiza din nou meciul fostului lider mondial, Andy Murray, din turul doi al competiției de la Melbourne, contra japonezului Taro Daniel. Partida e ultima a zilei programată pe John Cain Arena și va începe după ora 08:30, ora României. Voi prefața meciul în rândurile următoare, iar la final puteți găsi și ponturile recomandate pentru acest meci de la Australian Open.

Andy Murray: Forma sportiv

Andy Murray a revenit cu o victorie la Australian Open. Însă nu oricum, ci în urma unei meci spectaculos, decis în 5 seturi. Așa cum am prefațat-o și noi, partida contra lui Basilashvili s-a dovedit a fi la fel de spectaculoasă la fel ca meciul de la Sydney.

Fostul lider mondial a fost peste numărul 23 mondial, dar nu a putut împiedica setul decisiv. Deși a început foarte bine partida, cu un set la 1 câștigat, Basilashvili nu s-a lăsat mai prejos și a etalat același tenis ca cel de săptămâna trecută. O victorie până la urmă meritată pentru Andy, care vrea să atingă cel puțin turul 3 la Australian Open.

De 5 ori finalist la Antipozi, Murray e foarte iubit de către fanii din Australia, iar asta l-a ajutat și în meciul din turul inaugural. Murray a oferit 10 șanse de break în partida contra gruzinului, a servit 13 ași și a avut 68 % procentaj al mingilor câștigate cu primul serviciu.

Misiunea din turul secund se anunță a fi ceva mai ușoară, dar Murray nu va aborda în nici un caz relaxat meciul. Adversarul britanicului e un jucător incomod, mai ales că are deja 4 meciuri consecutive la Melbourne. Dar dacă Andy va juca același tenis solid, nu văd cum ar putea rata calificarea în turul următor.

Taro Daniel: Forma sportiv

Taro Daniel e un jucător japonez, în vârstă de 29 de ani. Pentru cunoscători, japonezul e un tenismen capabil de rezultate bune, chiar și în turnee importante. Pentru cei care îl cunosc mai puțin, Taro e genul de jucător muncitor, care luptă pentru fiecare punct, indiferent de numele adversarului.

Aici, la Melbourne, Daniel a început aventura încă din calificări. Nu a avut nici o emoție în tururile preliminare, japonezul trecând de cei trei adversari din calificări, fără să cedeze vreun set. E drept, cu excepția lui Salvatore Caruso, din faza finală a calificărilor, ceilalți adversari au fost modești.

Nici debutul pe tabloul principal la ediția din acest an de la Australian Open nu a fost mai prejos. Din nou o victorie în minimum de seturi pentru japonez, care s-a impus, fără prea mari probleme în fața chilianului Marcelo Tomas Barrios. Doar în primul set a avut ceva dificultăți Taro, unde s-a impus la tie-brek. Apoi, până la finalul jocului, japonezul a mai cedat doar 2 game-uri!

În turul secund, unde se află pentru a doua oară în carieră, după ediția din 2019 a Openului Australian, Taro Daniel va avea o misiune mult mai dificilă. Însă cu siguranță japonezul nu va ceda fără luptă și avem premisele unui meci cu schimburi spectaculoase.

Meciuri directe Andy Murray vs Taro Daniel

O singură confruntare a mai avut loc între cei doi jucători. În 2016, în cadrul Cupei Davis, Murray s-a impus cu 3-0 la seturi în fața japonezului.

Ponturi pariuri Andy Murray - Taro Daniel

Mizez pe o nouă evoluție solidă din partea britanicului. Chiar dacă Andy vine după un meci solicitant, cred că valoarea, dar mai ales experiența britanicului pot face decisiv diferența. Taro este în formă, dar nu a întâlnit nici un jucător măcar pe aproape la nivelul fostului lider mondial. Nu cred că Murray va ceda mai mult de un set în această partidă!
 

HS1(-1,5) (Victorie Murray cu HS(1,5)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.47

Cred că meciul nu va ajunge în nici un set cu tie-break. Chiar dacă în partida precedentă a fost un set decis la tie-break, Taro nu este la nivelul lui Basilashvili. Nici măcar pe aproape. Mizez astfel că toate seturile din acest meci vor fi decise fără a fi nevoie de tie-break!

Total tie-breakuri - sub 0,5
Primul pariu fără risc 100% până la 300 RON + 150 rotiri gratuite
Cota: 1.82
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus