Ponturi pariuri AC Milan – Spezia, Serie A, 17 ianuarie 2022


Interval de 2-4 goluri (în meci se vor marca între 2 și 4 goluri)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.55
1/1 (Milan conduce la pauză și câștigă meciul)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.85

Ziua de luni vine cu mai multe partide din Italia, iar una din ele este confruntarea dintre AC Milan și Spezia, de pe San Siro. Meciul este programat de la ora 19:30 și va fi arbitrat de către Marco Serra. În rândurile următoare voi detalia partida, iar la final voi oferi ponturile pe care le-am gândit.

AC Milan - noutăți, forma actuală și echipa probabilă

AC Milan, care luptă pentru titlu în Serie A, va căuta să obțină patru victorii consecutive în campionat în meciul de luni seara cu modestul Spezia pe San Siro.

Milan se află în prezent pe locul al doilea în clasament, la două puncte în spatele liderului și a rivalilor acerbii Inter Milano. Milan nu a mai câștigat Serie A din 2011, dar roșii-negrii sunt încrezători că pot câștiga titlul în acest sezon, după ce au acumulat 48 de puncte din primele 21 de meciuri.

Liderul Inter Milano e cu două puncte în fața rivalilor, dar poate pierde fotoliul de lider în seara aceasta, în urma remizei, 0-0 de le Bergamo, împotriva celor de la Atalanta. Totuși, AC Milan se află la 10 puncte în fața Juventus, care e pe locul cinci, și va căuta să-și asigure, minimum, un loc în top-patru, după ce a ocupat locul al doilea în spatele Inter în ultimul an.

Echipa lui Stefano Pioli a fost victorioasă în ultimele trei meciuri din Serie A, învingând Empoli, Roma și Venezia, de la eșecul cu cu 0-1 acasă cu Napoli, pe 19 decembrie. Roșii-negrii au triumfat și în Coppa Italia, joi, înregistrând o victorie cu 3-1 în fața celor de la Genoa și vor cu orice preț victoria în seara asta, care îi duce pe locul 1 în Serie A.

Formația probabilă și absenți AC Milan

  • Echipa probabilă: Maignan; Florenzi, Kalulu, Gabbia, Hernandez; Krunic, Bakayoko; Saelemaekers, Diaz, Leao; Ibrahimovic
  • Absenți: Alessio Romagnoli, Pietro Pellegri, Fikayo Tomori și Simon Kjaer sunt accidentați, în timp ce Sandro Tonali e suspendat. Ismael Bennacer, Fode Ballo-Toure și Franck Kessie sunt la Cupa Africii pe Națiuni.

Spezia - noutăți, forma actuală și echipa probabilă

Între timp, Spezia va aborda acest meci în urma unei victorii cu 1-0 asupra celor de la Genoa, weekend-ul trecut. Simone Bastoni a marcat singurul gol al meciului în minutul 14.

Micii Vulturi au câștigat două dintre ultimele trei partide din Seria A, suferind doar o înfrângere în această perioadă, ceea ce i-a urcat pe locul 16 în clasament, lăudându-se cu un record de cinci victorii, patru remize și 12 înfrângeri din 21 de meciuri jucate, cu un total de 19 puncte.

Spezia se află în continuare la doar trei puncte față de zona retrogradării și are de luptat pentru a-și asigura prezența pentru încă un sezon în Serie A. Trupa lui Thiago Motta a câștigat de trei ori în deplasările din acest sezon, inclusiv o victorie cu 1-0 la Napoli pe 22 decembrie, așa că cu siguranță Spezia e capabilă să facă o impresie bună luni seara, pe San Siro.

Spezia a învins-o și pe Milan cu 2-0 pe teren propriu în stagiunea 2020-21, dar a suferit o înfrângere cu 1-2, în meciul tur, disputat în luna septembrie.

Echipa probabilă și absenți Spezia

  • Echipa probabilă: Provedel; Amian, Erlic, Nikolaou, Reca; Kovalenko, Sala, Bastoni, Gyasi; Verde; Nzola
  • Absenți: Ebrima Colley, plecat la Cupa Africii

Confruntări directe AC Milan – Spezia

Doar 4 confruntări directe au avut loc între cele 2 formații. Milan s-a impus de trei ori, în timp ce Spezia o dată. Ultimul meci a fost în turul campionatului, iar Milan a câștigat cu 2-1 pe terenul trupei lui Thiago Motta.

Ponturi pariuri AC Milan – Spezia

Milan joacă pentru a trece pe prima poziție în clasament. Victoria e cuvântul de ordine în tabăra trupei lui Pioli, dar totodată Rossoneri vor să își atingă obiectivul. Nu cred că vom avea o ploaie de goluri, fapt pentru care mizez că în meci nu se va depăși bariera de goluri indicată.

Interval de 2-4 goluri (în meci se vor marca între 2 și 4 goluri)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.55

Milan va începe tare partida, încă din start și cred că poate avea avantaj pe tabela de marcaj încă de la pauză. Motivația e una foarte mare pentru elevii lui Stefano Pioli, drept urmare cred că trupa de pe San Siro se va impune atât la pauză, cât și la finalul meciului.

1/1 (Milan conduce la pauză și câștigă meciul)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.85
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus