Ponturi Copa Sudamericana, U Calera – U Catolica, 25-05-2022


O nouă zi de mai, o nouă zi de pariuri. Etapa cu numărul 6 din grupa C a Cupei Sudamericana, revine cu partida care va avea loc între formația pregătită de către Federico Vilar, U Calera, și echipa antrenată de către Miguel Rondelli, U Catolica. Meciul este programat marți, 25 mai, de la ora 01:15, pe Estadio Municipal Nicolás Chahuán, din Calera. Partida va fi arbitrată de către Andrés Cunha. În rândurile următoare voi detalia partida dintre celae 2 echipe, iar la final voi oferi ponturile pe care le-am gândit.

Interval goluri 1-3 (în meci se marchează minim un gol și maxim 3)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.47
PsF 1 (U Calera se impune la pauză sau la final de meci)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.67

U Calera

Formația pregătită de către Carlos Federico Vilar se află într-o formă destul de bună la momentul actual. Două victorii, un egal și 3 eșecuri și-a trecut în cont formația gazdă de astăzi de-a lungul ultimelor 5 partide disputate în grupă. De asemenea, trebuie menționat și faptul că, în 3 dintre cele 5 partide desfășurate de către U Calera, nu s-a marcat mai mult de un gol de-a lungul celor 90 de minute de joc.

În ce privește situația din cupă, U Calera se poziționează pe locul 2 în grupa C, cu un total de 8 puncte acumulate, la o distanță de doar 2 puncte față de prima clasată, poziție care asigură un loc în optimile de finală, ocupată de către Santos.

În schimb, în meciurile de acasă, Calera arată foarte bine, echipa suferind un singur eșec în ultimele 10 partide disputate atât în cupă, cât și în campionat, cel din fața lui Cobresal, meci în care gazdele de marți seară au fost învinse cu scorul de 2-0. Patru victorii și 5 egaluri a reușit să mai acumuleze trupa lui Carlos pe lângă eșecul suferit.

Formația de pe Estadio Municipal Nicolás Chahuán revine în partida de marți, din fața lui U Catolica foarte montată după ce a reușit să smulgă un egal în ultimul meci disputat, în campionat, cel din fața lui La Serena, partidă încheiată cu scorul de 1-1 la finele meciului.

Poziție în clasament

În urma acestui meci, Huddersfield se poziționează pe locul 13 în campionatul intern, cu un total de 13 puncte acumulate, la o distanță de doar 2 puncte față de primul loc retrogradabil, ocupat de către Antofagasta.

Obiectiv

Obiectivul echipei nu rămâne altul decât acela de a ocupa o poziție cât mai înaltă în clasament până la finalul sezonului, și și acela de a reuși să ajungă în optimile de finală ale Cupei SudaAmericana.

Echipa probabilă și absenți

Pentru meciul de marți, antrenorul echipei va avea tot lotul disponibil de joc.

  • Echipa probabilă:(5-4-1) Arce – Orellana, Wiemberg, Vilches, Sanhuez, Fernandez – Vidangossi, Castellani, Alarcon Cepeda, Perez – Saez

U Catolica

Formația pregătită de către Miguel Rondelli din se află în mare formă la momentul actual, cu 3 victorii acumulate, un egal, atât în campionatul intern, cât și în Cupa SudaAmericana și un singur eșec suferit, cel din fața lui Santos, încheiat cu scorul de 1-0 la finalul celor 90 de minute de joc, în ultimele 5 partide disputate. Trebuie menționat și faptul că echipa oaspete de marți seară nu a primit gol în 2 dintre cele 5 partide.

În ce privește situația din cupă, U Catolica se poziționează pe locul 3 în grupă, cu un total de 5 puncte acumulate, la o distanță de 5 puncte față de prima clasată, poziție care asigură o calificare în optimile de finală, ocupată de către elevii experimentați de la Santos.

În schimb, în meciurile din deplasare, U Catolica nu arată foarte bine, echipa suferind 3 eșecuri în ultimele 5 partide disputate, atât în cupă, cât și în campionat, înfrângeri suferite în fața lui Santos, Aucas sau Orense. O victorie și un egal și-a mai trecut în cont U Catolica de-a lungul celor 5 partide disputate pe teren străin.

Formația lui Rondelli revine în partida de astăzi, din fața lui U Calera foarte realistă, însă, și foarte montată după ce a reușit să se impună în ultimul meci disputat, în campionat, cel din fața lui Emelec, partidă încheiată cu scorul de 1-0 la finalul celor 90 de minute de joc în favoarea oaspeților din această seară.

Poziție în clasament

În urma acestui meci, Nottingham se poziționează pe locul 2 în campionatul intern, cu un total de 26 de puncte acumulate, la o distanță de doar un punct față de prima clasată în Liga Pro, poziție ocupată de către Barcelona SC.

Obiectiv

Obiectivul echipei nu rămâne altul decât acela de a ocupa o poziție cât mai înaltă în clasament până la finalul sezonului și un parcurs cât mai lung în Copa SudaAmericana.

Echipa probabilă și absenți

Pentru meciul de astăzi, antreonul lui U Catolica va avea tot ltoul disponibil de joc.

  • Echipa probabilă:(3-4-1-2) Cuero – Anangono, Mosquero, Ordonez, Loor– Alzugaray, Martinez, Minda, Martinez – Chala, Cevallos

Meciuri recente

Cele 2 formații s-au întâlnit o singură dată, în acest an. Meciul s-a încheiat cu scorul de 0-0 la finalul celor 90 de minute de joc.

Ponturi Pariuri

Interval goluri 1-3 (în meci se marchează minim un gol și maxim 3) cota 1,47 (Superbet)

Luând în considerare ultimele meciuri disputate de către 2 formații, partide în care nu s-au marcat mai mult de 2 goluri de-a lungul celor 90 de minute de joc, voi miza pe un meci închis între cele 2 formații, dispută în care se va marca minim un gol, dar nu mai mult de 3 de-a lungul celor 90 de minute de joc.

Interval goluri 1-3 (în meci se marchează minim un gol și maxim 3)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.47

PsF 1 (U Calera se impune la pauză sau la final de meci) cota 1,67 (SuperBet)

Cu toate că și U Catolica se află într-o formă destul de bună, voi miza totuși pe U Calera în partida de astăzi, ținând cont că aceștia joacă pe teren propriu. Prin urmare, voi miza pe un meci intens între cele 2 echipe, partidă în care echipa gazdă va domina jocul și va reuși să intre în avantaj la pauză sau să plece cu cele 3 puncte în cont la finalul timpului regulamentar.

PsF 1 (U Calera se impune la pauză sau la final de meci)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.67
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus