Ponturi Campionatul Irlandei, Bohemians – Drogheda, 27-05-2022


O nouă zi de mai, o nouă seară de pariuri. Etapa cu numărul 18 din liga Irlandei revine cu partida care va avea loc între formația pregătită de către Keith Long, Bohemians, și echipa antrenată de către Kevin Doherty, Drogheda. Meciul este programat vineri, 27 mai, de la ora 21:45, pe Dalymount Park, din Dublin. Partida va fi arbitrată de către Grant S. În această avancronică voi detalia partida dintre cele 2 echipe, iar la final voi oferi ponturile pe care le-am gândit.

Ggsau3+ (în meci se marchează minim 3 goluri sau înscriu ambele echipe)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.42
Interval goluri 2-4 (în meci se marchează minim 2 goluri și maxim 4)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.55

Bohemians

Formația gazdă de vineri seară se află într-o formă destul de echilibrată la momentul actual. În ultimele 5 partide disputate, Bohemians a reușit să acumuleze 2 victorii, alături de un egal și a suferit 2 eșecuri, în fața lui St. Patricks, respectiv Dundalk. Un alt lucru care trebuie luat în considerare este dat de faptul că echipa a încasat minim un gol în 4 dintre cele 5 partide disputate.

În ce privește situația din cupă, Bohemians a reușit să ajungă până în faza finală, acolo unde a fost eliminată de către St. Patricks cu scorul de 2-1 la general.

În meciurile de acasă, echipa se descurcă destul de bine, Bohemians acumulând 2 partide în care a obținut doar victorii, cea din fața lui UC Dublin, încheiată cu scorul de 3-0 și Sligo Rovers, încheiată cu scorul de 2-1.

Formația irlandeză revine în partida de vineri, din fața lui Drogheda, ceva mai montată după ce a suferit un eșec în fața lui St. Patricks, în ultimul meci disputat în campionat, partidă încheiată cu scorul de 2-1 la finalul timpului regulamentar.

Poziție în clasament

În urma acestei partide, Bohemians se poziționează pe locul 7 în competiția internă, cu un total de 22 puncte acumulate, la 9 puncte distanță față de locul trei, poziție care asigură, implicit, un parcurs în Conference League, ocupată de către Dundalk. Și golaverajul este unul destul de echilibrat, cu 23 de goluri marcate și 23 primite de la startul sezonului regulat.

Obiectiv

Ținând cont de forma bună în care se află și de lotul destul de prolific pa care îl are la îndemână, obiectivul lui Bohemians rămâne axat pe ocuparea unei poziții de cupe europene până la finalul sezonului.

Jucători cheie

Omochere, cu 5 reușite în actualul sezon, alături de Devoy, tot cu 5 goluri marcate, rămân cei mai importanți jucători pentru echipă și cei care îi pot aduce pe masă cele 3 puncte lui Bohemians în meciul de vineri.

Echipa probabilă și absenți

Pentru meciul de astăzi, Keith Long va avea tot lotul disponibil de joc.

  • Echipa probabilă:(4-3-3) Talbot – Packham, Doherty, Kelly, Wilson – Devoy, Coote, Levingston – Ogedi, Omochere, Burt

Drogheda

Formația pregătită de către Kevin Doherty din prima ligă irlandeză de fotbal se află într-o formă destul de echilibrată la momentul actual, cu 3 eșecuri suferite, toate în campionatul intern, și 2 succese obținute, cel din fața lui Finn Harps, încheiat cu scorul de 3-1 la finalul celor 90 de minute de joc și cel din fața lui Shamrock Rovers, în ultimele 5 partide disputate. Trebuie menționat și faptul că echipa gazdă de vineri seară a reușit să marcheze în 3 dintre cele 5 partide.

În ce privește situația din cupă, Drogheda a fost eliminată încă din șaisprezecimile de finală de către Derry City, partidă încheiată cu scorul de 2-1 la finalul celor 90 de minute de joc.

Nici în meciurile din deplasare, Drogheda nu arată prea bine, echipa reușind să acumuleze o serie de 6 partide, disputate în campionat, meciuri în care a acumulat doar 2 succese. Patru eșecuri și-a mai trecut în cont echipa oaspete de-a lungul celor 6 partide disputate pe teren străin.

Formația lui Doherty revine în partida de vineri, din fața lui Bohemians foarte realistă, însă, și foarte montată după ce a obținut un nou succes în ultimul meci disputat, în campionat, cel din fața lui Shamrock Rovers, partidă încheiată cu scorul de 1-0 la finalul celor 90 de minute de joc în favoarea oaspeților din fața lui Bohemians.

Poziție în clasament

În urma acestui meci, Drogheda se poziționează pe locul 8 în campionatul intern, cu un total de 19 puncte acumulate, la o distanță de 12 puncte față de ocupanta locului 3 în Premiere Division, poziție care asigură un eventual parcurs în Conference League sezonul viitor.

Obiectiv

Obiectivul echipei nu rămâne altul decât acela de a ocupa o poziție cât mai înaltă în clasament până la finalul sezonului.

Echipa probabilă și absenți

Pentru meciul de astăzi, antrenorul echipei va avea tot lotul disponibil de joc.

Meciuri recente

Cele 2 formații s-au întâlnit o singură dată în acest an. Meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1 la finalul celor 90 de minute de joc.

Ponturi Pariuri

Ggsau3+ (în meci se marchează minim 3 goluri sau înscriu ambele echipe) cota 1,42 (Superbet)

Ținând cont de forma bună a celor 2 echipe, dar și de ultimele meciuri directe disputate între cele 2, voi miza pe un meci intens, cu mul te ocazii, partidă în care vom asista la minim un gol marcat de către fiecare parte a baricadei sau minim 3 reușite de-a lungul celor 90 de minute de joc.

Ggsau3+ (în meci se marchează minim 3 goluri sau înscriu ambele echipe)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.42

Interval goluri 2-4 (în meci se marchează minim 2 goluri și maxim 4) cota 1,55 (Superbet)

Ținând cont de stilul de joc al celor 2 formații, unul predominant ofensiv, vom asista, cu siguranță, la un meci intens, cu multe ocazii, partidă în care se vor marca minim 2 goluri, însă, în care, borna de 4 reușite nu va fi depășită.

Interval goluri 2-4 (în meci se marchează minim 2 goluri și maxim 4)
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: 1.55
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus