PokerStars devine primul partener de gambling al comunității Women Who Code


PokerStars, cel mai mare brand de poker din lume deținut de Flutter Entertainment încheie un parteneriat oficial cu comunitatea globală Women Who Code.

Women Who Code este cea mai mare și activă comunitate globală dedicată exclusiv femeilor care activează în industria tehnologiei. Aceasta are scopul de a le susține pe femeile din domeniul IT să exceleze prin inițiative strategice care vizează diversitatea și incluziunea.

PokerStars face istorie, fiind primul brand din domeniul jocurilor de noroc ce devine community partner al acestei organizații.

PokerStars susține diversitatea și talentul feminin

În calitate de community partner, PokerStars va apărea pe toate materialele promoționale și de comunicare ale organizației Women Who Code – newslettere, postări în social media, postări de blog și evenimente.

Prin acest parteneriat, PokerStars dorește să arate din nou că este un operator care susține diversitatea și un mediu de lucru axat pe incluziune și în propria organizație. PokerStars a demonstrat, în repetate rânduri, prin propria activitate în domeniul jocurilor de noroc, că are un angajament puternic față de egalitate și diversitate.

PokerStars face eforturi de marketing susținute pentru a atrage ambele genuri către poker și către turneele sale legendare. Câteva dintre inițiativele prin care PokerStars a atras jucătoarele de poker au fost conținutul dedicat, giveaway-uri speciale pentru femei și evenimente și promoții axate pe captivarea și includerea femeilor în conversațiile din comunitățile de jucători.

Comunitatea feminină construită în jurul brandului PokerStars este una activă și implicată. De Ziua Internațională a Femeilor, brandul PokerStars chiar a lansat o comunitate dedicată, Our Voices, unde femeile pot discuta despre poker și alte noutăți din industrie.

Așadar, cea mai nouă inițiativă a PokerStars nu este deloc surprinzătoare pentru un brand care are un istoric dovedit de susținere a reprezentării și diversității feminine în mai multe industrii, însă mai ales în jocurile de noroc.

Ca proaspăt partener al comunității Women Who Code, PokerStars se va implica activ în susținerea programelor de leadership, descoperire și evidențiere a talentului feminin din industria tehnologiei. Mai mult, conform misiunii declarate de PokerStars, scopul său este să fie o organizație care reprezintă diversitatea și creează mereu un mediu incluziv pentru ambele genuri.

Deși PokerStars este primul partener din domeniul jocurilor de noroc care susține comunitatea globală Women Who Code, nu este prima corporație mare care se alătură misiunii organizației. Alți parteneri notabili sunt Home Depot, IONOS și Arch Capital.

Declarații oficiale

Rebecca McAdam Willetts, Director Asociat de Relații Publice la PokerStars a declarat – „Suntem mândri să devenim primul partener din domeniul jocurilor de noroc al Women Who Code – recunoaștem aceleași valori și susținem dorința de a le inspira pe femei să exceleze în carierele lor din domeniul tehnologiei. Împreună, împărtășim viziunea unei lumi în care femeile sunt reprezentate într-un mod proporțional cu bărbații în poziții ca lideri tehnici, directori executivi, fondatori, vice președinți, membri în board-uri de conducere și ingineri de software. Aici, la PokerStars, suntem aliații femeilor incredibile din industrie. Pariază mereu pe tine, intră în echipa noastră și asigură-te că noul capitol din viața ta este cel mai bun de până acum. Și, amintește-ți, ai nevoie de un singur cuvânt – particip.”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus