Playson lansează Cash Blast Tool, un nou mecanism de premiere a jucătorilor


Dezvoltatorul de jocuri de cazino și software pentru industria de iGaming, Playson, anunță în premieră printr-un comunicat de presă publicat pe data de 28 Septembrie 2021 că a dezvoltat o nouă unealtă promoțională pentru jucători, Cash Blast Tool.

Cash Blast Tool este un mecanism de premiere ce va fi inclus în toate jocurile Playson, menit să îmbunătățească experiența online de gaming a jucătorilor, să le răsplătească loialitatea și să crească gradul de engagement cu funcțiile de joc.

În ce constă Cash Blast Tool?

Playson Cash Blast Tool

Funcția Cash Blast, odată declanșată la un slot sau joc de masă de la Playson îi va răsplăti pe jucători cu un premiu cash aleatoriu. Playson a precizat că această funcție va avea un efect pozitiv și pentru operatorii de cazino cu care brandul colaborează pentru că va crește rata de engagement și retenție a jucătorilor noi.

Premiile vor fi distribuite pe parcursul unei perioade promoționale dedicate pe care operatorii o vor putea ajusta în funcție de preferințe. În timpul în care oferta este valabilă, orice jucător, nou sau existent, poate revendica un premiu în urma sesiunii de joc la sloturile Playson.

În timpul promoției Cash Blast, jucătorilor li se va prezenta o notificare pop-up care îi anunță că oferta este activă. De asemenea, ei vor putea vedea în timp real ce premii vor urma să fie acordate mai târziu.
Operatorii de cazino care oferă jocuri de la Playson vor avea parte de multiple beneficii în urma integrării Cash Blast Tool – unealta de promovare este customizabilă, astfel că fiecare cazino va putea să o ajusteze cum dorește în funcție de publicul său țintă, nu necesită integrare pentru că va fi prezentă de la sine în jocurile Playson și, cel mai important, nu va influența scorul RTP al titlurilor în care apare.

Conform testelor făcute de Playson, promoțiile inițiale desfășurate în rețeaua sa folosind tool-ul Cash Blast au dus la o creștere a numărului mediu de rotiri a jucătorilor, dar și al gradului de retenție al acestora pe platformă.

Despre Playson

Playson este un dezvoltator de jocuri de cazino de top, care se remarcă prin tehnologiile avansate implementate. Playson are un portofoliu de peste 65 de jocuri de cazino (sloturi și jocuri de masă), optimizate pentru toate canalele de distribuție, dezvoltatorul operând în peste 17 jurisdicții reglementate, printre care se numără și Malta, Italia, UK sau România.

În țara noastră, jocuri de la Playson găsești gratuit sau pe bani reali la următoarele cazinouri licențiate – Netbet, Maxbet și Superbet.

Pacanele Playson

Joacă jocuri Playson la:

18-04-2024
Nume Cazino
Bonus Cazino
Rotiri Gratuite
Evaluare Cazino
1.
Până la
1200 RON
300
rotiri gratuite
2.
Până la
5000 RON
până la 650
rotiri gratuite

Potrivit Playson, unealta de promovare customizabilă Cash Blast Tool nu face altceva decât să întărească angajamentul companiei față de jucători și operatori - acela de a dezvolta unelte promoționale care completează oferta sa de jocuri și le oferă cazinourilor partenere asistență pentru a îmbunătăți rata de engagement a clienților.

Declarații oficiale

Gusyeva Ganna, Manager de Produs la Playson a declarat – „Suntem mândri să prezentăm această nouă funcție partenerilor noștri și jucătorilor. Unealta Cash Blast va schimba pentru totdeauna modul în care jucătorii experimentează sloturile Playson, știind că li se oferă posibilitatea de a câștiga în stil mare, alături de mecanica de joc tradițională a slotului. Folosind un algoritm sofisticat, am putut analiza reacția jucătorilor la oferte și determina unde mai exact în perioada promoțională activitatea lor era cea mai mică. Astfel, am dezvoltat unealta Cash Blast care îi va menține pe jucători captivați pe parcursul întregii promoții, nu doar la început.”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus