Play’N GO continuă seria sloturilor egiptene cu Ghost of Dead


Play’N GO, un furnizor renumit de conținut pentru industria de cazino și printre primii dezvoltatori care au valorificat potențialul sloturilor mobile ne aduce un nou titlu în luna septembrie, Ghost of Dead.

Conform unui comunicat de presă lansat de companie pe data de 16 septembrie 2021, Ghost of Dead este cel mai nou video slot cu tematică egipteană din seria „Dead” a celor de la Play’N GO.

Din această serie fac parte și alte păcănele inspirate din lumea antică a faraonilor, printre care se numără și Scroll of Dead, Rich Wilde and The Amulet of Dead, Cat Wilde and the Doom of Dead, Legacy of Dead și Rise of Dead.

Cel mai popular slot al celor de la Play’N GO rămâne, însă, Book of Dead. Acesta este ales în fiecare zi atât de jucătorii români, cât și de pariorii internaționali. Ghost of Dead, pe de altă parte, nu ni-l va mai aduce pe celebrul explorator Rich Wilde pe role, ci pe Akh, spiritul viu din mitologia egipteană.

Pacanele Play'n GO

Joacă jocuri Play'n GO la:

Cele mai bune
Cazinouri Online
Superbet
Detalii »
Cele mai bune
Cazinouri Online
Winmasters
Detalii »
Cele mai bune
Cazinouri Online
NetBet
Detalii »
Cele mai bune
Cazinouri Online
888
Detalii »
Cele mai bune
Cazinouri Online
Maxbet
Detalii »
Cele mai bune
Cazinouri Online
Pokerstars
Detalii »

Primele detalii despre Ghost of Dead

Ghost of Dead este un video slot care vine cu un concept unic, introducându-l pe Akh drept personaj principal. Acesta este un spirit antic despre care egiptenii credeau că se naște după moarte din vitalitatea și sufletul persoanei decedate. Egiptenii mai credeau și că Akh poate lua orice formă și este liber să călătorească prin întreaga lume.

Ghost of Dead are o structură clasică de 5 role, 3 rânduri și 10 linii de plată fixe și a fost lansat oficial pe 16 Septembrie 2021. Are o rată de plată estimată de 96.21%.

Ghost of Dead Play'n GO

Regăsim același simbol wild expansiv prezent și în alte sloturi egiptene de la Play ‘N GO, însă Ghost of Dead vine cu un potențial de câștig exploziv de până la 10 000x valoarea mizei. Nu lipsesc simbolurile egiptene clasice care completează armonios tema – scarabei și șerpi, alături de o paletă de culori care simbolizează bogăția și abundența – nuanțe de auriu, verde, portocaliu și albastru marin.

Funcții bonus

Pariorii se pot bucura de o rundă bonus cu rotiri gratuite – dacă obții 3 simboluri scatter pe role, primești 10 rotiri, iar funcția poate fi declanșată din nou dacă nimerești și mai multe simboluri scatter.
Ghost of Dead ne aduce și o rundă opțională Gamble – dacă ghicești corect culoarea unei cărți de joc cu fața în jos, îți dublezi câștigurile. Dacă, în schimb, ghicești tipul cărții de joc, poți să-ți crești de 4 ori câștigurile. Runda Gamble poate fi declanșată de maxim 5 ori consecutiv și poți obține până la 2500 credite.

Conform declarațiilor dezvoltatorului, Ghost of Dead are toate șansele să se bucure de un succes răsunător. Atât seria Dead a celor de la Play’N GO, cât și alte sloturi inspirate din Egiptul Antic (Golden Osiris, Dawn of Egypt și Legacy of Egypt) atrag zeci de mii de jucători în fiecare zi. Este o temă testată care și-a dovedit deja potențialul, dar care poate fi explorată în continuare în noi moduri, prin adăugarea unor mecanici de joc inovatoare sau a unor noi simboluri speciale.

Dacă te-am făcut curios, poți încerca varianta demo a Ghost of Dead chiar aici gratis de pe toate dispozitivele. Fiind un slot abia lansat, încă nu este disponibil la cazinourile licențiate din România, dar te vom anunța când apare, actualizând acestă știre.

Declarații oficiale

Charlotte Miliziano, Director de Jocuri la Play’N GO a declarat – „Titlurile precedente din seria Dead le pot da o idee jucătorilor despre cum arată slotul de față și cum va fi jucat. Este nevoie de un echilibru între inovație, familiaritate și consecvență pentru a-i captiva pe pariori și a crea o serie de jocuri pe care aceștia se pot baza. Suntem siguri că seria Dead își va menține popularitatea de-a lungul timpului iar Ghost of Dead, la fel ca alte sloturi pereche, va fi un titlu pe care jucătorii vor vrea să-l încerce din nou și din nou.”

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus