Pariuri gratuite EURO 2020 și bonus la virtuale de la Maxbet


EURO 2020 abia a început - deocamdată, meciurile jucate în cadrul turneului nu ne-au surprins cu nimic, dar turneul e abia la început, deci încă mai e loc de surprize. Iar dacă nu vrei să aștepți surprizele din timpul meciurilor, iată una de la Maxbet de care poți beneficia chiar acum: un pariu gratuit de 50 de lei în fiecare zi. Plus pariuri gratuite de 25 de lei pentru fiecare 100 de lei rulați la virtuale dacă nu-ți place să pariezi pe fotbal.

50 de lei pariu gratuit în fiecare zi

Pentru a beneficia de bonusul de 50 de lei Freebet în fiecare zi, tot ce trebuie să faci este să-ți deschizi un cont la Maxbet (dacă nu ai încă), să introduci codul de bonus EURO2020 în secțiunea Bonusuri Disponibile, apoi să plasezi pariuri în valoare de minim 100 de lei sau 20 de euro, din fonduri de bani reali, pe meciurile EURO 2020, la cote de minim 2,0 pentru pariuri simple sau 1,5 pentru pariurile câștigate. Bonusul va apărea în contul tău în maxim 24 de ore de la plasarea pariului.
Atenție - pariurile gratuite se pot folosi numai pentru pariuri în secțiunea Sport, iar dacă ai mai multe pariuri gratuite de consumat, trebuie să le folosești la evenimente diferite. Dacă câștigi, vei primi profitul (adică suma câștigată minus valoarea freebet) în bani reali.

Înregistrează-te acum și beneficiezi de pariuri gratuite până la sfârșitul EURO 2020
 

25 de lei, de 4 ori pe zi, pentru virtuale

Maxbet nu te lasă fără oferte speciale nici dacă nu ești fan de pariuri pe fotbal: dacă rulezi minim 100 de lei la Lucky Six, Next Six, Greyhound Races, Virtual Greyhound Races, Virtual Horse Races, Virtual Motorcycle Speedway, Lucky X din secțiunea Virtuale, vei primi 25 de lei sub formă de freebet - iar oferta o poți revendica de 4 ori pe zi.
Pentru a obține bonusul, trebuie să introduci codul de bonus ESVR100 în rubrica „Bonusuri disponibile”, apoi să rulezi 100 de lei în bani reali la jocurile eligibile din secțiunea „Virtuale” cu o miză de minim 1 leu și maxim 20 de lei. Bonusul tău de 25 de lei se va activa automat.
După ce primești bonusul, va trebui să-l folosești o singură dată pe un eveniment cu o cotă de cel puțin 2,0 în cazul pariurilor Single sau 1,5 în cazul pariurilor multiple - ca de obicei, pariurile de tip sistem sunt excluse de la această ofertă. Dacă câștigi, vei primi profitul (adică suma câștigată minus valoarea freebet) în bani reali.
 

Joacă sporturi virtuale și câștigă până la 100 de lei în pariuri gratuite în fiecare zi

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus