Pariu de 30 RON fără depunere și fără rulaj, exclusiv pe Winmasters!


Nu rata cea mai nouă ofertă fulger din partea Winmasters pentru jucătorii noi – te așteaptă un freebet în valoare de 30 RON fără depunere la înregistrare și validarea contului. Sună bine? Oferta este limitată, așadar, iată ce ai de făcut pentru a fi premiat cât mai repede:

Cine poate revendica oferta?

Oferta este valabilă doar între 24.09 – 26.09.2021, până la 23:59 (ora României), exclusiv pentru jucătorii noi care se înscriu și își validează contul în perioada promoțională folosind acest link.

Ce trebuie să fac?

Înregistrează-te pe platforma Winmasters folosind acest link și completează formularul de înregistrare. Pentru a fi eligibil pentru pariul gratuit de 30 RON, trebuie să treci de toate verificările KYC (Know Your Customer), adică verificarea contului de parior. Asigură-te că ai încărcat copii după documentele tale (buletin + factură la utilități) în termen de maxim 7 zile de la înregistrare, altfel bonusul tău va fi anulat.

Ce primesc?

Odată ce documentele tale sunt aprobate de echipa Winmasters, în maxim 72 de ore vei primi un freebet în valoare de 30 RON pe care îl poți folosi pentru a paria pe orice eveniment sportiv. Vei primi și o confirmare a ofertei pe adresa de e-mail.

Mai mult, dacă alegi să și depui pe platforma Winmasters, te așteaptă alte 2 oferte extra de nerefuzat:

  • 100% bonus la prima depunere până la 500 RON
  • Un pariu gratuit în valoare de 40 RON după prima depunere și verificare a metodei de plată

 

Atenție! Pentru a beneficia de bonusul de 40 RON, trebuie neapărat să faci o depunere de bani în contul tău, apoi să completezi verificarea metodei de plată, după care vei putea să soliciți bonusul de 40 RON prin departamentul de Asistență Clienți!

Înregistrează-te acum pentru a beneficia de această ofertă exclusivă cu 30 RON pariu gratuit
CLICK AICI!

Bonusul este acordat manual de departamentul Asistență Clienți jucătorilor cu conturile validate, care au îndeplinit toate condițiile – au furnizat o copie după buletin + o copie după metoda de plată folosită la depunere, conform legislației.

Termeni și condiții

Pariul gratis în valoare de 30 RON poate fi revendicat doar de jucătorii din România care se înregistrează și își validează contul în perioada promoțională, o singură dată per cont/per adresă IP.

Odată acordat, pariul gratis are o perioadă de valabilitate de 7 zile. El poate fi folosit pentru pariuri pe un meci de fotbal, pariu simplu sau combo, pre-meci sau live. Cota minimă impusă este de 1.80 pentru pariuri simple și 1.35 pentru pariuri combo. La promoție nu participă pariurile handicap, forecast și miză returnată.

Dacă pariul tău este câștigător, nu trebuie să îndeplinești cerințe de rulaj. Câștigul net va fi acordat imediat sub formă de bani reali. Poți revendica maxim 150 RON din freebet-ul de 30 RON – orice sumă peste va fi anulată automat.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus