Pariază 20 RON, primește 5 RON bonus Superbet la slotul Aviator!


Aviator de la Spribe este cu siguranță un slot atipic pentru că nu are nici role, nici linii de plată, însă este ideal pentru cei care nu se tem de o doză de risc și care adoră jocurile de păcănele cu o componentă socială.

Așadar, Superbet a decis să-și surprindă clienții cu o ofertă pe măsură la acest joc de păcănele – pariază 20 RON și vei primi 5 RON bonus. Toate detaliile mai jos:

Aviator superbet bonus

Când se desfășoară promoția și cine poate participa?

Promoția este valabilă pe 17.02.2022, doar între orele 11:00 și 23:59, așadar, te încurajăm să te înscrii acum prin acest link. Oferta nu este disponibilă pentru jucătorii noi, ci doar pentru clienții existenți Superbet care dețin un cont activ și care au bifat acordul de marketing din profil la momentul revendicării bonusului.

Ce am de făcut?

Pe parcursul perioadei promoționale menționate mai sus, trebuie să plasezi un pariu de minim 20 RON (bani reali) la slotul Aviator de la Spribe. Pariurile cu sume bonus nu vor fi luate în calcul, iar cei 20 RON trebuie mizați la un singur post de joc.

Vei primi o notificare pop-up la logarea în contul Superbet și trebuie să accepți manual bonusul în termen de 24 de ore apăsând pe butonul “accept” – ține minte că bonusul trebuie acceptat din cont înaintea plasării unui pariu eligibil.

Odată ce îndeplinești aceste condiții, vei primi un bonus de 5 RON – aceasta este valoarea maximă a bonusului pe care o pot revendica jucătorii pe toată durata promoției.

Cerințe de rulaj

Bonusul are cerințe de rulaj de 1x, pe care le poți îndeplini doar la slotul Aviator. Dacă soliciți o retragere în bani reali fără a îndeplini rulajul, bonusul va fi anulat.

Aviator de la Spribe, un slot cu adevărat unic

Aviator este un joc de păcănele unic, însă atipic, pentru că nu urmează formatul clasic de role și linii de plată. Lansat de dezvoltatorul Spribe în 2019, este mai degrabă un titlu inspirat din jocurile video și are o componentă socială, spre deosebire de caracterul solitar al sloturilor obișnuite. În Aviator, jucătorii pot interacționa unul cu altul prin funcția de chat.

Aviator Superbet

Scopul jucătorului este să manevreze un avion la altitudinea corectă pentru a câștiga premii în bani reali. Pentru că este un joc de tip crash, rezultatul fiecărei runde este aleatoriu și determinat de tehnologia RNG (Random Number Generator).

În timp ce avionul zboară, jucătorii acumulează recompense în bani reali ce cresc progresiv. Aici apare și provocarea unică a acestui joc de păcănele – dacă dai cashout prea repede, poți rata un câștig atractiv, însă dacă nu-ți retragi suma acumulată la timp, avionul va zbura prea departe și pierzi tot. Mizele posibile se plasează între €0.01 și €100 (sau echivalent în RON), însă poți plasa și două pariuri simultane pentru a obține o miză maximă per rundă de €200.

Slotul Aviator are un scor RTP atractiv de 97% și un nivel de volatilitate mic spre mediu.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus