Păcănele noi: Moriarty Megaways (iSoftBet) și Candy Tower (Habanero)


Luna iunie începe cu o zi liberă pentru toți, dându-ne tocmai răgazul de care avem nevoie să ne relaxăm înainte de vară. Pentru unii, este un weekend prelungit pe care îl petrec în aer liber, pentru alții, vremea perfectă pentru un joc distractiv de păcănele. Dacă aparții de al doilea grup, iată două jocuri proaspete pe care le poți încerca acum: Moriarty Megaways de la iSoftBet și Candy Tower de la Habanero Systems.

Moriarty Megaways (iSoftBet)

iSoftBet este cunoscut pentru jocurile sale de calitate -  Moriarty Megaways nu este o excepție de la această regulă. Jocul este inspirat din personajele celebrului Sir Arthur Conan Doyle, detectivul Sherlock Holmes, asistentul său, doctorul Watson... dar și antagonistul cel mai deștept și periculos pe care l-a avut vreodată celebrul detectiv, profesorul James Moriarty. Cel din urmă este protagonistul jocului.

Moriarty Megaways

Jocul vine cu o serie de speciale. Pe lângă rola suplimentară de deasupra ecranului principal care crește șansa unei rotiri câștigătoare, jocul mai are rotiri gratuite cu două ecrane suplimentare, fiecare dintre ele cu propria funcție specială construită să-ți crească ție câștigurile.

Jocul nu este încă disponibil în cazinourile din România, fiind lansat acum câteva zile, dar îl poți încerca pe pagina noastră.

Citește recenzia Moriarty Megaways și joacă jocul gratuit aici.

Candy Tower (Habanero Systems)

Candy Tower habanero systems

Habanero Systems are o colecție impresionantă de păcănele, colecție care crește periodic cu câte un titlu ieșit din comun. Candy Tower este unul dintre ele, lansat recent de către dezvoltator: la prima vedere, pare un joc pe care îl joci pentru distracție, dar vine cu un potențial de câștig foarte ridicat.

Candy Tower este un joc cu format 6x5 cu combinații câștigătoare bazate pe grupuri de simboluri - clusters - care trebuie să se atingă pe orizontală sau pe verticală. Astfel, jocul poate forma combinații câștigătoare foarte mari și vine cu plăți pe măsură: cea mai mare sumă ce se poate câștiga cu o singură rotire este de 4400 de fise.

De asemenea, jocul vine cu o grămadă de speciale care îl face potrivit pentru jucătorii pe bani reali - dar din cauza volatilității, recomandăm ca jocul să fie jucat în acest fel doar de cei cu bugete consistente.

Citește recenzia Candy Tower de la Habanero Systems aici

Jocul nu este încă disponibil în cazinourile din România, dar poți încerca alte jocuri Habanero Systems la cazinoul online WinBet.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus