Ofertele cazinourilor pentru jucătorii activi


Bonusurile de bun-venit și rotirile fără depunere sunt printre cele mai atractive oferte pe care le poți găsi la un cazinou online. Din păcate, mulți jucători se opresc la acestea. Ei crează un cont, revendică ofertele fără depunere, apoi abandonează contul, eventual după o singură depunere necesară pentru a retrage banii câștigați.

Ceea ce este o greșeală, având în vedere ofertele cazinourilor pentru jucători existenți împreună cu beneficiile oferite de programele de fidelitate. Iată câteva exemple de oferte zilnice pentru jucători.

Bonusuri de reîncărcare

Unele cazinouri oferă jucătorilor bonusuri la prima depunere, altele merg mai departe, premiind jucătorii la primele două sau trei. Dar ofertele nu se opresc aici. Cazinourile oferă jucătorilor bonusuri la reîncărcarea contului cu regularitate care pot fi la fel de atractive ca și cele inițiale.

Diferitele cazinouri abordează aceste oferte de reîncărcare în mod diferit.

La Winbet, de exemplu, ai ofertă de reîncărcare marțea și sâmbăta, la Maxbet, luni, marți și în weekend, la WinMasters luni, miercuri și vineri, iar la GetsBet, ai bonus pentru reîncărcare miercuri între orele 17:00 și 20:00.

Turnee de cazinou

Turneele de cazinou sunt prezente în multe cazinouri populare. Pentru cei care nu le-au încercat, acestea sunt competiții (de obicei de păcănele) cu fonduri de premiere garantate pentru cei mai de succes jucători.

Un exemplu ar fi Cursa Sloturilor la NetBet, unde poți câștiga cota parte din fondul de premiere de 200.000 de lei și 30.000 de runde gratuite în perioada 14-24 ianuarie 2022. La Vlad Cazino te poți înrola în Nebunia de Vineri, un turneu săptămânal cu un fond de premiere consistent. La Unibet, ai mai multe turnee în fiecare săptămână, printre care unul cu un fond de premiere de 50.000 de lei. Iar la GetsBet, fondurile de premiere sunt mai mici dar turneele sunt mai ușor de câștigat!

Rotiri gratuite

La final, să nu uităm nici de rotirile gratuite fără depunere oferite de cazinouri periodic pentru jucătorii existenți. Multe cazinouri au astfel de oferte legate ori de depuneri, ori de rulaj… ori pur și simplu.

La Maxbet, poți obține sute de rotiri dacă depui o sumă anume în zilele de miercuri, joi sau vineri. La Winmasters, calendarul de cazinou e plin de oferte de rotiri legate de rulaj sau depuneri. La Vlad Cazino, ai rotiri gratuite dacă depui în zilele de marți și sâmbătă, iar la Unibet, marți, joi și sâmbătă. Iar la GetsBet, poți obține 50 de runde gratuite la Slotul Zilei.

Ofertele de bun-venit fără depunere sună foarte atractive. Dar nu uita, cazinourile au destule oferte și pentru jucătorii existenți, pline cu premii, rotiri și bonusuri.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus