Oferta Superbet: 45 de lei pentru pariuri și 247 rotiri la Book of Ra fără depunere!


45 de lei pariuri gratuite și 247 rotiri la Book of Ra Deluxe!
Până la 500 lei bonus de bun venit
Cota: Freebet

Minivacanța de 1 decembrie se apropie cu pași repezi. Cu o mare parte din țară încă închisă și restricții peste tot, poate te întrebi ce să faci cu timpul liber primit cadou din partea statului? Ei, poți petrece măcar o parte pariind și jucând la păcănele la Superbet cu nouă ofertă fără depunere pentru membrii noi: 45 de lei pariuri gratuite și 247 rotiri la Book of Ra Deluxe!

Iată cum poți intra în posesia lor!

Bonus peste bonus

Dacă deschizi un cont nou Superbet în perioada 22 noiembrie - 2 decembrie 2021 și completezi verificarea contului, Superbet te întâmpină cu un bonus special dublu (pe lângă oferta atractivă de bun-venit): pariuri gratuite în valoare de 45 de lei și 247 rotiri gratuite fără depunere la Book of Ra Deluxe!

Pentru a revendica bonusul, tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi folosind acest link, apoi să completezi validarea contului tău Superbet conform instrucțiunilor de aici. Ambele bonusuri vor apărea în contul tău, ca prin minune, la o zi-două după ce termini procedura - după care vei avea la dispoziție 7 zile să le consumi.

Condiții de acordare și cerințe de rulare

Condițiile de acordare a acestui bonus dublu sunt cele obișnuite: ele se acordă membrilor noi care își deschid cont și completează verificarea contului în perioada 22 noiembrie - 2 decembrie 2021 și sunt limitate la 1 bonus pe IP/adresă. După completarea verificării, bonusul trebuie acceptat - vei primi notificări referitoare la acest fapt la intrarea în contul tău Superbet.

Bonusul de 45 de lei pentru pariuri se poate folosi la pariuri în secțiunea Sport și Pariuri Live pe superbet.ro. Se acordă în maxim 2 zile de la completarea validării contului, și vei avea la dispoziție 7 zile să-l folosești.

Revendică cele 45 de lei pentru pariuri și 247 rotiri gratuite fără depunere până la 2 decembrie 2021
CLICK AICI

Cerințele de rulare pentru bonusul pentru pariuri sunt de 6x la o cotă de minim 1,6. Se poate folosi și la plasarea pariurilor cu Super Cotă sau orice selecție loto, chiar și la pariuri cu cote sub 1,6 dar acestea nu contribuie la cerințele de rulare.

Cele 247 rotiri gratuite fără depunere la Book of Ra Deluxe sunt acordate în maxim 48 de ore de la completarea validării contului și trebuie revendicați în maxim 24 de ore de la acordare - altfel se pierd. Rotirile au o valoare de 0,1 lei! Vei avea la dispoziție 7 zile să le folosești.

Câștigurile realizate folosind rotirile gratuite trebuie rulate o singură dată la jocuri de păcănele - cu excepția jocurilor Bronco Spirit (Pragmatic Play), Solar Queen (Playson), Solar King (Playson), Aviator (Spribe) și Book of Oz: Lock N Spin (Microgaming) împreună cu toate jocurile din secțiunea "Egypt Quest".

Pentru detalii suplimentare și termenii compleți vizitează pagina promoției.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus