Ofertă Superbet: 199 rotiri gratuite Sizzling Hot Deluxe


Superbet, operatorul de jocuri de noroc cel mai tare din România, începe luna cu o ofertă superbună pentru jucătorii noi: 199 rotiri gratuite la jocul de păcănele Sizzling Hot Deluxe de la Novomatic, cu condiții super-relaxate de rulaj. Pentru a beneficia de acest bonus Superbet, trebuie să înregistrezi un cont nou și să-ți completezi verificarea contului.

Cum obții bonusul

Simplu: te înregistrezi la Superbet folosind acest link în perioada 30 martie - 6 aprilie 2021 și efectuezi verificarea contului. Superbet îți va acorda bonusul în cel mult 48 de ore (2 zile) de la revendicarea sa.

Cum verifici contul la Superbet

Verificarea identității (KYC) este un pas obligatoriu la orice operator de jocuri de noroc - cazinou, casă de pariuri etc. - licențiat de ONJN. Ești obligat să-ți verifici contul în cel mult 30 de zile de la înregistrare în orice cazinou, altfel cazinoul este obligat să ți-l șteargă. Verificarea contului este, de asemenea, un pas obligatoriu pentru a-ți putea retrage câștigurile - cel mai nou bonus Superbet este, astfel, doar cireașa de pe tort.
Verificare Superbet KYC promo 199 rotiri gratuite Sizzling Hot
Pentru a-ți verifica contul Superbet, trebuie să încarci o poză despre cartea de identitate direct din interfața Superbet sau s-o trimiți prin email la adresa suport@superbet.ro. Superbet îți va verifica contul în cel mult 72 de ore - de obicei, nu durează mai mult de 12 ore.

Termeni și condiții

Bonusul Super Spin + 199 Rotiri Gratuite pentru Sizzling Hot Deluxe constă din 199 rotiri gratuite în valoare de 0,05 lei fiecare la jocul Sizzling Hot Deluxe de Novomatic. Bonusul este acordat exclusiv jucătorilor nou-veniți care își validează contul de jucător în perioada promoției - 30 martie - 6 aprilie 2021.
Câștigurile generate folosind rotirile gratuite acordate sunt supuse unor cerințe de rulaj de 1x care vor fi completate exclusiv folosind jocurile de păcănele (sloturi) din secțiunea Jocuri. Cerințele se pot completa doar la păcănele, celelalte jocuri fiind excluse.
Bonusul trebuie folosit în maxim 7 zile de la acceptarea lui. Dacă nu folosești bonusul în 7 zile de la acordare, atât bonusul cât și orice câștig generat din folosirea acestuia vor fi anulate.
 

Despre Sizzling Hot Deluxe

Sizzling Hot Deluxe este un joc de păcănele cu șeptari cu cinci tambururi, trei rânduri de simboluri și cinci linii de plată. Simbolurile sunt inspirate din modelele clasice fruit machine - fructe, „șeptarul norocos” și steaua, care este un simbol scatter, adică nu este necesar ca simbolurile să fie alăturate pentru a câștiga.

Despre Superbet

Superbet este unul dintre cei mai mari operatori de pariuri sportive din România, fiind ales în fiecare zi de milioane de pariori, atât în agențiile stradale, cât și în mediul online. Superbet este deținut și operat de compania Superbet Interactive (Romania) Limited. 
Superbet a luat naștere în anul 2008, devenind lider de piață în primul rând pe segmentul retail (agenții stradale și săli de jocuri). În prezent, Superbet are cea mai mare rețea de agenții din țară (peste 1200). 
 
Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus