O nouă zi, o nouă promoție de Halloween pe Winmasters!


Tuturor ne place să fim surprinși în fiecare zi cu o nouă ofertă la cazino, fie că ne referim la bonusuri, rotiri gratuite, premii speciale sau turnee la sloturi. Pentru că doar câteva zile ne despart de Halloween, Winmasters a decis să pregătească terenul încă de pe acum – operatorul oferă în fiecare zi câte o nouă promoție tematică, demnă de Sărbătoarea Morților. Toate acestea sunt reunite în calendarul de cazino Winmasters și pot fi revendicate în doar câteva minute. Iată ce te așteaptă:

Cum particip la oferte?

Promoțiile calendar sunt disponibile pentru toți clienții Winmasters, în perioada 27.10. – 30.10.2021, care au realizat cel puțin o depunere în ultimele 30 de zile. Fiecare promoție trebuie revendicată individual și este disponibilă doar în anumite zile ale săptămânii (detalii mai jos).

#1 Luni și Joi: Hallo – Wheel of Fortune

În aceste zile, clienții Winmasters primesc acces în exclusivitate la Roata Norocului – tot ce trebuie să faci este să deschizi fereastra slotului Fairytale Legends: Hansel & Gretel de pe desktop sau mobil. La învârtirea roții, vei obține un premiu în rotiri gratuite.

Halloweek Roata Norocului

Această ofertă poate fi revendicată doar în zilele de luni (25.10.2021) și Joi (28.10.2021), între 00:00 și 23:59 (ora României). În fiecare zi se pot obține maxim 20 rotiri gratuite (în total 40) iar jucătorul poate revendica oferta doar o dată pe zi. Câștigul maxim din rotiri este de 100 RON.

#2 Marți și Duminică – Spooky Cash-back

Atât în weekend, cât și în timpul săptămânii, dacă joci la sloturile de Halloween de pe Winmasters și înregistrezi pierderi, primești cashback de 20% până la 400 RON.

Cash Back

Sloturile participante sunt Halloween, Halloween Jack, Halloweenies, Fire Witch, Witches' charm, Dracula, Vampire Night, Vampires Vs Wolves, Blood Suckers, Blood Suckers II, Wolf Gold, The Wolf's Bane, Dark King: Forbidden Riches, Fairytale Legends: Hansel & Gretel, Voodoo Magic și Wild Spells.

Oferta este disponibilă marți (26.10.2021) și duminică (31.10.2021), întreaga zi, în orice interval orar.

#3 Miercuri și Sâmbătă – Happy Hunting

Miercuri și sâmbătă, pe parcursul întregii zile, te așteaptă 10 rotiri gratuite la slotul Dracula. Tot ce trebuie să faci este să mizezi minim 250 RON la oricare dintre cele 16 sloturi din categoria Halloween de pe Winmasters (găsești lista completă aici) și să joci minim 50 de runde. Numărul maxim de rotiri extra care poate fi obținut în cele două zile de promoție este de 50.  

Happy Hunting Dracula

Oferta este disponibilă doar Miercuri (27.10) și Sâmbătă (30.10.2021) pe parcursul întregii zile.

#4 Vineri – Trick Or Treat

Dacă ești fanul tradiției Trick or Treat, doar îmbracă-te în cel mai înfricoșător costum al tău, bate la ușa celor de la Winmasters vineri și vei găsi o răsplată pe măsură. Nu primești bomboane, însă te așteaptă ceva mai bun – rotiri gratuite la slotul tematic de Halloween marca NetEnt, Bloodsuckers. Tot ce trebuie să faci este să depui minim 75 RON – oferta poate fi revendicată doar vineri, 29.10.2021, pe parcursul întregii zile. Se acordă 20 rotiri gratuite la Bloodsuckers, disponibile timp de 7 zile. Câștigurile din rotiri sunt limitate la 100 RON.

Trick or Treat WinMasters

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus