Nu rata bonusurile lunii aprilie pe Superbet – 199 rotiri gratuite + 50 RON freebet!


După cum ne-a obișnuit deja, Superbet reia seria sa de campanii cu bonusuri fără depunere pe cinste și în luna aprilie! Începând cu data de 1 aprilie (și nu este păcăleală, promitem!) ai parte de 199 rotiri gratuite la cel mai popular slot egiptean, Book of Ra Deluxe + un freebet de 50 RON, perfect pentru a-ți rotunji veniturile dacă urmărești ocazional și evenimentele sportive.

Iată cum le obții pe ambele în doar 5 minute pentru o primăvară super-profitabilă:

 

Când se desfășoară campania?

Oferta este disponibilă în perioada 1-17 aprilie 2022, exclusiv pentru jucătorii noi. Clienții înregistrați deja pe Superbet nu pot beneficia de cele două bonusuri.

Ce am de făcut?

Trebuie să îți creezi un cont nou de jucător pe site-ul Superbet.ro în perioada menționată mai sus și să-ți validezi identitatea și rezidența cu o copie după buletin + un extras de cont bancar.

De asemenea, pentru a fi eligibil pentru bonusul 2 în 1, asigură-te că ai bifat și acordul de marketing la înregistrare sau din secțiunea profil. Doar așa poți primi informări în timp real despre bonusuri, premii și alte oferte Superbet.

Ce primesc, mai exact?

Superbet acordă un bonus 2 în 1 – sport și cazino. Primești 199 de rotiri gratuite la slotul Book of Ra Deluxe de la NOVOMATIC pe care le poți utiliza în cazino – fiecare rotire are valoarea de 0.1 RON (pariul minim).

Acestui bonus i se adaugă și un pariu gratuit în valoare de 50 RON - suma va fi creditată în balanța bonus și se supune cerințelor de rulaj menționate mai jos.

 

Termeni și condiții pentru bonusuri

#1 ROTIRI GRATUITE

Câștigurile din cele 199 de rotiri gratuite au cerințe de rulaj de 1x pe care le poți îndeplini în secțiunea jocuri” de pe site-ul Superbet sau din aplicația mobilă. La rulaj contribuie sloturile 100%, în timp ce jocurile de masă (ruletă, blackjack și video poker) sunt excluse.

În plus, și următoarele sloturi online sunt excluse de la rulaj - Bronco Spirit (Pragmatic Play), Solar Queen (Playson), Solar King (Playson), Aviator (Spribe), Book of Oz: Lock N Spin (Microgaming) + întreaga secțiune "Egypt Quest".

Rotirile se acordă în maxim 48 de ore de la îndeplinirea tuturor condițiilor menționate anterior – vei avea 24 de ore să le accepți accesând notificarea din contul de jucător. Rotirile sunt valabile 7 zile și nu poți solicita o retragere dacă nu ai îndeplinit anterior rulajul, altfel bonusul va fi anulat.

Deschide și verifică un cont nou Superbet și primești 199 rotiri gratuite la Book of Ra Deluxe și
50 RON Freebet!

#2 BONUS SPORT

Pariul gratuit de 50 RON este acordat tot în 48 de ore de la înscrierea și validarea contului Superbet și ai 24 de ore la dispoziție să-l accepți (vei primi, la fel, o notificare la următoarea logare).

Bonusul poate fi utilizat în secțiunile Sport și Live de pe Superbet, pe bilete single/acumulator, cu o cotă minimă pe fiecare selecție de 1.60. Bonusul nu poate fi utilizat pe selecții Super Extra sau în categoria Speciale. Pariul gratuit are cerințe de rulaj de 1x.

Aboneaza-te la Newsletter
Aboneaza-te
Copyright © 2024 www.onlinecazinouri.ro - Toate drepturile rezervate!
 
Mergi sus